Tny Kengät Netistä

0 osumaa

Lasten hurmaavan suloiset TNY kengät juhliin

Voi miten suloista! Haluatko pukea lapsesi mitä hienoimpiin juhlakenkiin? Espanjalainen laatumerkki TNY tekee tämän ihastuttavan valloittavalla tavalla. Tämä Tinny Shoes -kenkämerkin alla toimiva lastenkenkiä valmistava tuotemerkki takaa, että lapsesi jalkineet säteilevät juhlissa kilpaa asun kanssa. Kenkävalikoimaan kuuluu tytöille suloisia ballerinoja ja sandaaleja sekä hurmaavia poikien juhlakenkiä. Tutustu valikoimaan jo tänään!

Espanjalaisten TNY kenkien upea mallisto

Tinny Shoes on kenkäalan yritys, joka aloitti Espanjassa 90-luvun loppupuolella. Tätä nykyä yritys on yksi Espanjan johtavimmista lasten jalkineiden valmistajista. Tinny Shoes- ja TNY-tuotemerkkien alta löydät kengät kaikenikäisille lapsille, aina kokoon 39 asti. Houkuttelevatko sinua puhtaanvalkoiset tai vaaleansiniset vauvan jalkineet vai kenties tyylikkäät juhlakengät hieman isommalle lapselle?

TNY kengät lapsille jokaiseen juhlavaan tilanteeseen

TNY kengät sopivat juhlaan kuin juhlaan. Olipa kyseessä sitten pienimuotoinen tilaisuus kuten nimipäivät, tai yksi elämän suurimmista juhlista kuten kastejuhlat, joulu tai syntymäpäivä, TNY tarjoaa toinen toistaan suloisempia ja hurmaavampia kenkämalleja, joista valita lapsesi tyyliin sopivimmat. TNY kenkien valikoimasta löytyy myös kauniita ja laadukkaita lapsen ensimmäisiä kenkiä, jotka voit säilyttää muistona lapsellesi.

TNY kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva TNY kenkien valikoima näppärästi Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan tämän mukavampaa, kuin tilata lapselle juhlakengät vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi? TNY kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan tyylikkäät, laadukkaat kengät – espanjalaiseen tapaan. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK