Teva Kengät Netistä

50 osumaa

Teva kengät - sandaaleista vaelluskenkiin

Teva kengät on suunniteltu suojelemaan käyttäjäänsä ääriolosuhteissa. Valikoimasta löytyy niin urheilukäyttöön tarkoitettuja vesisandaaleja kuin kovaa kulutusta kestäviä vaelluskenkiä. Teva kenkien tarkoitus on tarjota aktiivisille kulkijoille ratkaisu haasteellisiin urheiluolosuhteisiin.

Kenkäsuunnittelua Grand Canyonin kupeesta

Teva kenkien historia yltää Grand Canyonille vuoteen 1984. Merkin perustaja sai inspiraationsa ymmärrettyään, että huonosti istuva jalkine esti häntä nauttimaan harrastuksestaan täysillä. Markkinoilla ei ollut yhtäkään kevytrakenteista sandaalikenkää, joka pysyisi jalassa myös äärimmäisissä olosuhteissa, kuten vedessä kahlattaessa tai vuorilla käveltäessä. Näin tuotiin markkinoille ensimmäiset Teva sandaalit, jotka olivat niin kevyet kuin vettäkestävät ja pysyivät napakasti jalassa innovatiivisen remmin avulla. Teva oli aikoinaan jotain täysin uutta, mutta nykyisin lähes joka valmistajan valikoimasta löytyy tämän tyyliset sandaalit. Teva oli aikaansa edellä ja toi markkinoille paljon kysytyn ratkaisun ongelmaan. Tevan kengät onnistuvat erottumaan kilpailijoistaan vielä tänä päivänäkin erinomaisen käyttömukavuutensa ansiosta. Tevat ovatkin yhtä mukavat niin maalla kuin vedessä!

Teva kengät urheiluun ja vapaa-aikaan

Teva kengistä tunnetuimpia ovat Teva sandaalit, joiden kärkituote on Teva Original Universal. Nämä sandaalit on suunniteltu kestämään hieman kovempaakin kulutusta, ja ne soveltuvatkin hyvin esimerkiksi urheilusandaaleiksi. Original Universal on haluttu kuitenkin säilyttää joustavana perussandaalina, ja kyseistä mallia voi käyttää myös arkisessa liikkumisessa. Sandaalin muotokieli on hyvin klassinen, ja se soveltuu ulkonäkönsä puolesta hyvin myös kesäisen casual-asun jalkineeksi. Teva kengät eivät kuitenkaan ole ainoastaan sandaaleja, vaan valikoimasta löytyy muun muassa kovaan patikointiin sopiva Teva Forge Pro -vaelluskenkä. Tämä kenkä on suunniteltu kestämään kovaa painetta patikoidessa sekä suojaamaan jalkaa tukevan rakenteensa avulla. Vaelluskengän tärkeimpiä ominaisuuksia on nimenomaan jalan tukeminen kovissakin olosuhteissa ja liukkaassa, kaltevassa maastossa.

Kumisen sandaalin hoito-ohjeet

Teva kengät on usein valmistettu kumista, etenkin Teva sandaalit. Usein ajatellaan, että kumikenkä tai kumipohja eivät kaipaa minkäänlaista hoitamista. Kumikenkä tulisi kuitenkin suojata ennen käyttöönottoa sille suunnatulla hoitosuihkeella. Kumikengän pintaan muodostuu tällöin suojaava kalvo, joka edistää kengän pitkäikäisyyttä. Kumikenkä menettää hoitamattomana kimmoisuutensa ja kiiltonsa. Tällöin kumin pinta kuivuu ja voi alkaa jatkossa halkeilemaan. Kumikenkää ei myöskään tulisi koskaan pestä vahvoilla kemikaaleilla, sillä nämä saavat aikaan enemmänkin tuhoa herkän kumin pintaan. Oikein hoidettuna kumikenkä on kuitenkin pitkäaikainen ja uskollinen ystävä. Kumikengän puhdistukseen sopii erinomaisesti esimerkiksi miedosta saippuasta tehty pesuvesi. Pesun jälkeen kumikengän tulee antaa kuivua ennen kuin se käsitellään hoitosuihkeella. Muista siis hoitaa hyviä jalkineitasi hyvin, jotta voisit nauttia niistä mahdollisimman pitkään!

Teva kengät netistä Footwayltä

Osta Teva kengät Footwayn nettikaupasta. Palvelemme asiakkaitamme näppärästi verkosta, ja asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissäsi. Valikoimastamme löydät myös Tevan valmistamia kenkiä, kuten sandaaleita ja vaelluskenkiä. Ostaessasi kenkäsi Footwayltä saat tilaamallesi tuotteelle ilmaisen ja nopean toimituksen sekä ilmaisen palautusoikeuden, joka on kaikille tilaamillesi tuotteille huimat 180 päivää. Näin voit myös tutustua tuotteeseen kotona ennen sitovan ostopäätöksen tekoa. Tule siis tekemään kannattavia ostoksia myymäläämme!

Julkaisuja aiheesta Teva
C
Carola Ingman -
A
Anonym -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
W Tirra Boysenberry
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jordanelle Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lenawee WP
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lenawee Beige
MUUTAMA JÄLJELLÄ
C Nova Black/White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fuse-Ion
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

50 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK