Tellus, Kengät

7 osumaa

Pehmeät Tellus tohvelit lämmittävät jalkoja

Mikä olisikaan suloisempaa kotiin tullessa, kuin vaihtaa ulkojalkineet pehmeisiin ja lämpöisiin sisätossuihin? Tellus kengät hellivät ja lämmittävät jalkojasi pitkän päivän jälkeen. Miellyttävät materiaalit ja klassiset mallit ovat jalkojen lisäksi ilo myös silmälle!

Tellus sisätossut mukavaan oleiluun

Suomalaisissa kerrostaloasunnoissa lämpötila saattaa talvella nousta niin korkeaksi, että kotona oleskelu käy helposti myös paljain jaloin. Tilanne on kuitenkin aivan toinen omakotitaloissa ja lomamökeissä, joissa sisätossut ovat täydellinen varuste rentoon oleskeluun. Tellus kengät on kehitetty mukavuus mielessä, tyyliä unohtamatta. Pehmeät ja joustavat materiaalit tuntuvat jalkaa vasten miellyttäviltä, ja riittävän paksu pohjaosa eristää täydellisen hyvin kylmää kivi- tai lautalattiaa vasten. Näissä kengissä on panostettu lämpöisyyden ja istuvuuden lisäksi myös moderniin ulkoasuun. Nämä töppöset ovat niin mukavat, että saatat lähteä ne jalassa aivan huomaamattasi ulos. Tellukset yhä jalassasi saatat kurvata autollasi työpaikan parkkihalliin. Eipä sekään kovin hirveä asia olisi, sillä ovathan Tellukset täysin salonkikelpoiset myös työelämässä!

Tellus kengät - mukavuutta, tyyliä ja lämpöä

Tellus sisäkengät tuntuvat erityisen ihanilta kylminä vuodenaikoina, koska niiden materiaalivalinnoissa on panostettu hyvään lämmöneristykseen. Tellukset ovat eräänlainen ruotsalainen vastine kaikkien tuntemille Reino- ja Aino-kengille - ja vieläkin enemmän! Klassiset mallit sopivat kotiolojen lisäksi myös työpaikoille, joissa työskentelet viileissä olosuhteissa. Kumipohja tarjoaa juuri sopivan pidon lattiaa vasten. Tellus on sisätossujen aatelia, sillä se ei ainoastaan tyydy tarjoamaan tohveleita yhdessä mallissa, vaan todellakin satsaa niiden suunnitteluun ja moderniin ilmeesen. Tellus Celine -tohvelissa on kaunis vinoleikkauksinen läppäkiinnitys. Tellus Elma -malli puolestaan edustaa klassista sisäkenkämallia mataline korkoineen ja kukkakuvioineen. Sisätossujesi ei enää tarvitse näyttää tylsiltä, kun hankit itsellesi Tellukset. Valitse umpinainen tossu tai avonainen sandaalimalli ja klikkaa tilauksesi matkaan!

Kumipohja ja tekstiili pitävät kylmän loitolla

Tellus kengät jalassasi elämä hymyilee! Kun jalat ovat lämpöiset, tunnet rennon olon leviävän koko kehoosi. Totta, vai mitä? Pidä siis jalkasi lämpöisinä valitsemalla ensiluokkaiset materiaalit: lämmin, huopaa muistuttava tekstiili ja paksu kumipohja toimivat vahvana lämpöpuskurina jalkasi ja kylmien lattiapintojen välillä. Tekstiili on helppohoitoinen, sillä voit huoltaa sitä märällä rätillä tai kenkäharjalla. Kumipohja on suunniteltu sopivan pitäväksi, joten sinun ei tarvitse pelätä edes liukastumista. Sisäkengät ovat ahkerassa käytössä, eli niiden tuuletuksesta kannattaa huolehtia tasaisin väliajoin. Jos kengät tuntuvat liikaantuvan sisältä päin, voit pyyhkäistä niitä mietoon saippualiuokseen kastetulla rätillä. Näin kengistä tulee jälleen ihanan raikkaat! Vältä käsittelemästä kenkiä yleispuhdistusaineilla, sillä ne saattavat vahingoittaa ja haurastuttaa materiaaleja.

Tellus kengät netistä Footwayltä

Osta Tellus kengät täyden palvelun kenkäkaupasta netissä! Footway tarjoaa erittäin laajan valikoiman erilaisia malleja ja huippumerkkejä niin naisille, miehille kuin lapsillekin. Mikä parasta, meiltä saat nopean ja ilmaisen toimituksen sekä 180 päivän maksuttoman palautusoikeuden. Voit siis tutustua uusiin kenkiisi kaikessa rauhassa kotona ja palauttaa käyttämättömän parin tarvittaessa. Kenkäshoppailu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käy siis ostoksille verkkokauppaamme. Kaikkia valikoimastamme löytyviä malleja on myös tällä hetkellä varastossamme!

Rutger Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Lipp Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Erna Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Roald Grey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Rune Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

7 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK