Tatoosh Kengät Netistä

2 osumaa

Tatoosh kengät ovat villi sekoitus rokkia, moderniutta ja vintagea

Haluatko seuraavalta kenkävalinnaltasi jotain aivan uutta ja upeaa? Tatoosh kengät ovat aivan omaa luokkaansa. Tämä ranskalainen kenkämerkki on villi sekoitus puhdasta rokkia, modernia henkeä sekä ihanaa vintagea. Upeat yksityiskohdat, kuten erilaiset soljet ja tupsut, tuovat lisämausteensa jännittäviin Tatoosh malleihin, jotka yhdistyvät eri tyyleihin saumatta. Näihin kenkiin ei yksinkertaisesti voi olla ihastumatta!

Uniikit Tatoosh kengät upealla designilla

Tatoosh kengät huomataan kaikkialla upean uniikilla designillaan. Tämä muotoilu on lähtöisin kahdelta siskokselta, jotka perustivat tuotemerkin vuonna 2005. Sisarukset Janet ja Vanessa olivat haaveilleet jo lapsuudesta asti luovansa vielä joskus ainutlaatuisia kenkiä, jotka sopisivat jokaiseen toiveeseen ja tyyliin. Näin syntyivät Tatoosh kengät, joissa yhdistyvät mitä onnistuneimmalla tavalla rokki, vintage ja modernius.

Eri tyyleihin saumatta sulautuvat Tatoosh kengät

Tatoosh kengät sopivat yhdistettäviksi eri tyyleihin. Koska niiden luomisessa on käytetty ripaus modernia muotoilua, rokkaavutta ja vintagea, ne pitävät sisällään jokaiselle jotain. Tästä syystä ne myös yhdistyvät upeasti erilaisiin asuihin ja tyyleihin. Tatoosh on myös kehittänyt kenkävalikoimaansa uuden tulkinnan kumisaappaista, rokkaavan naiselliseen tyyliin. Siis toisin sanoen Tatoosh kengistä löytyy myös vaihtoehto jokaiseen tilanteeseen!

Tatoosh kengät verkossa Footwayllä

Haluaisitko maustaa asusi kengillä, jotka säväyttävät? Miltä kuulostaa rokkaavuus, vintage ja modernius – kaikki kolme yhdessä? Tatoosh on erilaisiin asuihin helposti yhdistettävä kenkä, jossa tulet takuulla huomatuksi! Tilaa jo tänään ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK