Tamaris Kengät Netistä

390 osumaa

Etsitkö tyylipuhdasta muodikkuutta, jossa on tasapainossalaatu ja hinta erinomaisella luotettavuudella? Pysähdy tässä. Tamarikseltalöydät kengät kaikkiin tarkoituksiin: arkipäivään, juhlaan ja työhön.

Alku oli Detmoldissa

Saksalaisessa Detmoldin kaupungissaperustettiin 60-luvulla Wortmann KG -niminen yritys. Saksalainenjalkinevalmistaja, jolla on tuotannossaan useita merkkejä ja joka ontänäpäivänä tunnettu ympäri maailman. KG alkoi kasvaa nopeasti perustamisensajälkeen ja jo viiden vuoden päästä sen liikevaihto oli 20 miljoonaa euroa - javarasto 25 000 neliömetriä.

80-luvulla liitettiin yhtiöönWendel-tehdas Pirmasensin kaupungista ja vuosikymmenen keskivaiheillaliikevaihto ylti jo100 miljoonaan euroon. 90-luvun aikana aloitettiin omassatehtaassa Pirmasensissa ja alkoi Caprice-merkkisten kenkien valmistus.

2000-luvun alussa panostettiinuuteen merkkiin: Tamaris. Siinä keskityttiin tyylikkäisiin kenkiinhintatietoisille asiakkaille. Tamariksesta tuli äkkiä myyntimenestys.

Rakkautta käsityöhön

Syitä Tamariksen menestymiseen on monia, mutta he itse uskovat,että siinä on kyse vankkumattomasta rakkaudesta käsityöhön ja kenkiin.Tyylipuhtailla kengillä, hyvällä hintatasolla ja innostavilla materiaaleilla onTamaris-kenkä onnistunut yhdistämään arkipäivän ja ylellisyyden. Catwalkinjalkakäytävään. Valikoima on suuri ja Tamaris tekee useita uusia malleja jokasesongille, kaikki omalla ihanalla tyylillään. Siirrytään hurjasti erialueilla, tehdään kenkiä arkeen, juhlaan ja liikuntaan. On yksinkertaistalöytää omat uudet suosikkinsa näistä kolmesta tuoteryhmästä.

Kaikkia hyviä asioita on kolme

Tamaris on tyylikäs kenkä arkeen ja työhön. Kengät on useimmitentehty nahasta. Tamariksen tyylille on ominaista muodikas suunnittelu. Tamarison aktiivisesti viimeksi suunnannut katseensa niille, jotka pitäväturheilullisesta suunnittelusta ja toimivuudesta. Näiden kolmen ryhmänsä kauttatekee Tamaris mahdolliseksi kaikille löytää jotakin - ja olla tyytyväinen.Totuus on, että joka toinen nainen Saksassa omistaa parin Tamaris-kenkiä.

Vastuutaa monella taholla

Wortmann, joka omistaa Tamariksen, tekee paljon työtävähentääksen vaikutustaan maapallollamme. Heillä on muun muassa läheistäyhteistyötä kengänvalmistajien kanssa, jotka suurimmaksi osaksi ovat Asiassa.Vahvan ympäristötietoisuuden lisäksi Wortman tekee työtä monien muidenseikkojen hyväksi, jotka säätelevät ja synnyttävät hyvän työpaikan. Työssä on muun muassa hyvät olosuhteet, ei syrjintää, ei lapsityötä,oikeudenmukaiset palkat, turvallista, oikeudenmukaiset työajat jatyöntekijöillä mahdollisuus liittyä ammattiyhdistykseen. He tekevät myös työtälahjontaa ja korruptiota vastaan. Wortmann näkee vastuunsa kaikkialla - japanostaa kovasti siihen, että sekä asiakkaat että työntekijätviihtyisivät.

Tamaris Footwayllä

Meiltä löydät yli 300 paria Tamaris-kenkiä. Täällä on kaikkea;tyylikkäitä saappaita, korkeakorkoisia suosikkeja, matalia kenkiä, sandaaleja,nilkkureita ja urheilullisia lenkkareita. Sinun on helppoa löytää juuri omatsuosikkisi sadoista väreistä ja malleista.

Sivu 1 / 7

390 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×