Swims, Kengät

63 osumaa

Swims kengät ovat pettämätöntä norjalaista tyyliä

Swims kengät ovat luotettavaa norjalaista laatua, ja niiden valmistuksessa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen. Swimsin valikoimasta löydät niin kalossit kuin nauhattomat kengät, jotka kestävät ja sopeutuvat moneenkin säähän.

Kalossi syntyi uudelleen rakkaudesta käytännöllisyyteen

Swims perustettiin vuonna 2006 Oslossa, Norjassa, jolloin yritys puhalsi uutta henkeä jo lähes unohdettuihin kalosseihin. He aloittivat yksinkertaisella ajatuksella muuntaa kalossit puhtaasti käytännöllisestä jalkineesta tyylikkääksi elämäntyylituotteeksi, jolla on rohkea persoonallinen ilme. Skandinavia on tunnettu minimalistisesta tyylistään, ja norjalaiset merkit ovat erityisen käytännöllisiä, koska niiden pitää sopeutua kotimaassaan erittäin vaihteleviin sääolosuhteisiin. Niiden täytyy sopeutua kaikkein kylmimmistä talvikuukausista ”lämpimiin” kesäkuukausiin, ja ne vaativat siten äärimmäistä monipuolisuutta ja toimivuutta. Swims auttaakin tyypillistä skandinaavista kaupunkilaista näyttämään tyylikkäältä ja lisää jalkineisiin samalla ripauksen hulluttelua, mukavuutta ja äärimmäistä käytännöllisyyttä. Swims kalossit on luotu selkeän filosofian mukaisesti, ja merkki on jatkanut tätä matkaa kehittämällä myös muita jalkineita. Lisäämällä tarjontaansa vaatteita ja asusteita se on kasvanut vastaamaan kansainvälisten kaupunkilaismatkaajien toiveisiin laadusta ja tyylistä.

Swims kengät lisäävät väriä arkeen

Viimeisten 10 vuoden aikana Swims on muotoutunut elämää sykkiväksi ja halutuksi elämäntapabrändiksi. Sen leikkisä lähestymistapa yhdistyy kuitenkin aina yhtä vahvaan laadulle ja käytännöllisyydelle omistautumiseen. Mitä suuremmaksi yritys on kasvanut, sitä enemmän se on sitoutunut ydinfilosofiaansa, johon sisältyvät toimivuus, tyyli ja mukavuus. Swims Classic Overshoe on klassinen esimerkki merkin kalossitarjonnasta. Swims Braid Loafer taas on esimerkki tyylikkäistä nauhattomista kengistä. Niiden päällysmateriaalina on kumi ja tekstiili; sisäpohja on synteettinen ja ulkopohja kumia. Näissä jalkineissa on jalkapöydän päällä kaunis solmudetalji, ja ne ovat saatavilla mustina ja oransseina. Swims kengät ovat muotoilultaan kauniita. Värivaihtoehtoina on monesti kirkasta keltaista ja punaista, mikä tekee jalkineista erinomaisen piristysruiskeen asuun kuin asuun.

Swims kenkien hoito on helppoa

Swims valmistaa korkealaatuisia tuotteita, joiden elinikä on pitkä. Tämän lisäksi he kannustavat korjaukseen ja uudelleenkäyttöön, lopullisena päämääränään tuottaa vähemmän jätettä. Millaista hoitoa Swims kengät siis vaativat? Kalossit on valmistettu luonnonkumista, kun taas mokkasiinien materiaaleina ovat kumi ja TPU. Luonnonkumi kaipaa yhtä paljon huolenpitoa kuin nahka. Swims suosittelee sienen ja silikonisuihkeen käyttämistä pinnan puhdistamiseksi hellävaroen. Tämä palauttaa kiillon ja hävittää naarmut. Lähes kaikki Swimsin nauhattomat kengät sietävät lisäksi vettä ja ovat täten konepesun kestäviä. Poista sisäpohjallinen ennen pesua ja aseta molemmat jalkineet sekä pohjalliset pesupussiin. Voit käyttää tavallista pesuainetta, mutta älä kuitenkaan lisää huuhteluainetta tai rumpukuivaa kenkiä ja pohjallisia. Pesun jälkeen voit antaa kenkien kuivua ilmavasti erillään.

Swims kengät netistä Footwayltä

Osta Swims kengät ja muut upeat jalkineet Footwayltä. Footway tarjoaa sinulle nopean ja ilmaisen toimituksen lisäksi 180 päivän palautusoikeuden - senkin täysin ilmaiseksi. Footway haluaa tarjota mahdollisimman helpon ja edullisen vaihtoehdon kenkiä ostaessasi, joten olemme huolehtineet hyvästä hinta-laatusuhteesta. Huomaat tämän, kun selaat laajaa tarjontaamme, johon kuuluu lukemattomia eri vaihtoehtoja eri merkeiltä. Tule siis tekemään huippulöytöjä Footwayn naisten, miesten ja lasten kenkävalikoimasta!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Fabio
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 2

63 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK