Swear London Kengät Netistä

1 osumaa

SWEAR London kengät – rokkipiirien kulttikengät

Tämä kenkä on rock! Useat rockartistit on nähty käyttävän SWEAR London kenkiä. SWEAR London kenkien ikoninen tyyli on todella rokkaava. Näiden kenkien designissa nimittäin rennon rokkaava leikkimielisyys kohtaa klassisen muotoilun. SWEAR London kenkien valikoimaan kuuluu niin tennareita kuin nahkakenkiäkin matalista malleista bootsimalleihin. SWEAR London valmistaa jalkineita niin miehille kuin naisillekin.

SWEAR London kengät vuodesta 2001

Tunnetut rockartistit ovat käyttäneet cooleja SWEAR London kenkiä niiden alkutaipaleelta vuodesta 2001 lähtien. Näitä rokkaavia luomuksia on nähty muun muassa The Strokesin, White Stripesin sekä ruotsalaisen The Hivesin jäsenten jaloissa, mistä lähtien SWEAR London kenkien ”The DEAN” -mallista tuli kunnon hitti. Tämän jälkeen SWEAR London kenkiä on myyty yli miljoona paria.

SWEAR London kengät sopivat niin farkkujen kuin puvunkin kaveriksi

Upeat SWEAR London bootsit sopivat parhaimmin yhteen mustien, tiukkojen farkkujen ja rokkaavan hiustyylin kanssa, mutta toimivat yhtä hyvin myös tyylikkään puvun kanssa käytettäviksi silloin, kun haluat jalkineiksi jotain aivan muuta kuin tavanomaiset kengät. Nahkaisia SWEAR London kenkiä suositellaan käsiteltävän niille sopivin kenkienhoitotuottein, jotta niiden tyylikkyys ja käyttöikä säilyisivät mahdollisimman pitkinä.

SWEAR London kengät verkossa Footwayllä

Tarvitsetko uudet kengät? Arkeen vai juhlaan? Olisiko kätevintä valita tyylikäs kenkä, joka sopii molempiin? Valitse Footwayn valikoimista itsellesi rokkaavan coolit SWEAR London kengät, jotka sopivat kaikkiin tilaisuuksiin! Tämä onnistuu kätevästi muutamalla klikkauksella ostosruuhkiin joutumatta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Duke 17 White Sole
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

1 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK