Svea, Kengät

146 osumaa

Svea kengät muotitietoisen nuoren valinta

Svea tuotemerkki tuli tunnetuksi suomalaisille nuorille Svea pipojen kautta. Tänä päivänä Svea on osa muotitietoisen nuoren arkivaatetusta niin kengissä kuin muissakin vaatteissa ja asusteissa. Pohjoismaalaisena merkkinä Svea on pystynyt tuomaan markkinoille suomalaisten nuorten tyylitajuun sopivat Svea kengät.

Yhdysvaltalaista katu- ja koulumuotia pohjoismaisella yksinkertaisuudella

Svea merkin tarina alkoi 1990-luvulla. Alkujaan yrityksen tarkoituksena oli keskittyä maahantuontiin ja tuoda ruotsalaisten nuorten saataville rullalautoja ja niihin liittyviä tarvikkeita. Vuonna 1998 alkoi Svean muutos kohti katumuotia ja omaa brändiä. Svea tuotteiden pääkohderyhmä on nuoriso ja päätuotteena on katumuoti. Katumuodin näkyvimpiä tuotteita Suomessa ovat pipot ja Svea kengät. Svea pipot ilmestyivät suomalaiseen katukuvaan 2009 ja ovat pitäneet suosionsa tähän päivään asti. Svean tyyli on esimerkki pohjoismaalaisesta yksinkertaisuudesta, joka on saanut paljon vaikutteita yhdysvaltalaisesta katu- ja koulupukeutumisesta. Svea aloitti toimintansa nuorisomuodin parissa ja heidän tavoitteenaan on tuottaa nyt ja jatkossa arkimuotia nuorille ja nuorille aikuisille, eikä laajentaa kohti muita kohderyhmiä.

Svea kengät vastaavat tyylikkäästi talven haasteisiin

Svea merkiltä löytyy paljon erikoiskenkiä juuri pohjoismaisiin olosuhteisiin. Pitkä, kylmä ja luminen talvi asettaa arkikengälle omat haasteensa. Näihin haasteisiin Svea on vastannut tarjoamalla markkinoille heidän nimikkokengät maiharikenkien kategoriassa; Eskilstuna ja Östersund kengät. Nämä pitkävartiset ja tyylikkäät katukengät täyttävät muotitietoisen nuoren vaatimukset ulkonäöllisesti käyttömukavuudesta tinkimättä. Svea maiharit on valmistettu kestävästä nahasta ja näin ollen kestävät hyvin talven tuomia haasteita arkikengälle. Nahkakenkä suojaa sisällä olevaa lämmittävää vuorta ja hylkii erinomaisesti esimerkiksi kosteutta. Svea Eskilstuna kengät ovat tyyliltään selkeästi sirommat, yksinkertaisemmat ja hillitymmät maiharit kuin Svea Östersund kengät. Östersund kengät ovat hieman raffimmat ja profiloituvat katu-uskottavuutta tavoittelevan nuoren valinnaksi. Svea maihareita löytyy useissa eri väreissä, eikä sinun näin ollen tarvitse tyytyä vain mustaan maihariin.

Laadukkaat materiaalit ja niiden oikeanlainen hoito

Svea kengät on pääsääntöisesti valmistettu joko nahasta, mokasta tai kankaasta. Materiaalit on valittu käyttötarkoitusta silmällä pitäen. Talvikengät ovat yleensä joko nahkaa tai mokkaa, kun taas kesäkengät ovat yleensä kangasta tai nahkaa. Svea kangaskenkien hoito on helppoa. Ennen kangaskengän käyttöönottoa on kenkä hyvä suojata kenkäsuihkeella. Käytönaikainen hoito kangaskengässä on helppoa, sillä kangas kestää vesipesua ja näin ollen pinttyneenkin lian saa pois pesemällä käsipesuna vedellä. Nahka- ja mokkakenkien ennen käyttöönottoa tapahtuva hoito on tärkeämpää kuin kangaskengillä. Nahka- ja mokkakengät tulisi aina ennen käyttöönottoa suojata kyseiselle materiaalille suunnatulla suihkeella tai vahalla. Käytönaikainen hoitaminen on myös tärkeää ja pinnan säännöllinen pyyhkinen ja uudelleensuojaus on tärkeää pitkän käyttöiän saavuttamisen kannalta.

Svea kengät netistä Footwayltä

Svea kengät on nyt helppoa tilata netistä. Footway:n nettikauppa palvelee asiakkaitaan ympäri vuorokauden. Meiltä löydät laajan valikoiman Svea kenkiä. Osta Svea kengät meiltä. Tilatessasi saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen. Tilaaminen ja palauttaminen käy meillä nopeasti ja helposti. Kaikilla kengillä on huima 180 päivän palautusoikeus. Footway:n toiminnan keskiössä ovat erinomainen asiakaspalvelu ja edulliset hinnat. Tutustu laajaan kenkävalikoimaamme ja tilaa kerralla kengät niin arkeen kuin juhlaan!

Julkaisuja aiheesta Svea
J
Jenni -
S
Satu männikkö -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kim Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UUTUUS
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 3

146 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK