Kengät Netistä

245 osumaa

Jim Rickey kengät – taattua ruotsalaista laatua

Muotimaailmassa Ruotsi alkaa pikkuhiljaa olla synonyymi laadulle, modernille mutta ajattomalle muotoilulle sekä pettämättömälle tyylitajulle. Jim Rickey on tästä oiva esimerkki. Voi olla, että törmäät merkkiin nyt ensimmäistä kertaa, mutta jos olet tutustunut kenkäalan arvostettuihin merkkeihin tarkemmin, olet varmasti nähnyt nimen aikaisemminkin. Jim Rickeyn tavoitteena on kasvaa markkinajohtajaksi Euroopassa ja Aasiassa korkealaatuisten kenkien valmistajana sekä tarjota skandinaavisia jalkineita erinomaisella hinta-laatusuhteella. Jim Rickey sneakerit ja muut kenkämallit ovat olleet myytävänä jo kymmenen vuotta, eikä suosiolle näy loppua. Kenkiä on saatavana 1000 jälleenmyyjältä 20 maassa – merkin tennareihin voi siis todella törmätä myös trendikkäiden Tukholman katujen ulkopuolella!

Jim Rickey kengät Tukholmasta

Merkin isät, Henrik Standerth ja Patrik Lakso, työskentelivät alun perin muiden merkkien kenkien parissa. Heidän intohimonsa tennareita kohtaan kuitenkin kasvoi Jim Rickey Handmade Sneakers -merkiksi, ja kaverusten yritysfilosofia on houkutellut kenkäalan huippuja töihin merkille ympäri maailman. Ruotsalaisille lähes tyypillisesti merkki on edelläkävijä myös nettikaupassa, ja personoitu online-palvelu mahdollistaa tuotteiden nopean toimituksen lähes maailman jokaiseen kolkkaan. Ajan hermolla oleva yritys haluaa kuitenkin luoda ajattomia, monikäyttöisiä ja kestäviä kenkiä, ja vision mukaisia jalkineita suunnitellaan Tukholman studiolla. Jalkineiden lisäksi mallistoa on laajennettu myös muihin asusteisiin, kuten laukkuihin, aurinkolaseihin ja kelloihin. Myös nahanhoitotuotteet ovat saatavissa suoraan Jim Rickeyltä – niiden avulla pidät uudet suosikkikenkäsi priimakunnossa!

Joka tilanteen Jim Rickey kengät

Vaikka Jim Rickey tunnetaankin erityisesti sneaker-kengistä eli tennareista, tekee loistava muotoilu niistä oivallisen valinnan lähes jokaiseen päivään. Mallistosta löytyy niin perinteisiä, maanläheisiä värejä kuten ruskeaa ja tummansinistä, mutta myös pirteämpiä ratkaisuja ja yksityiskohtia kuten okraa ja punaista. Valikoimassa on myös niin korkea- kuin matalavartisia kenkiä, joten erinomainen kenkäpari on helppo löytää suosikkiasusi kumppaniksi tyylistä riippumatta! Kesällä kengät sopivat esimerkiksi farkkushortsien pariksi, ja yläosaksi käy niin t-paita kuin kauluspaitakin. Viileämmillä säillä tyylikkäät tennarit sopivat chinojen tai suorien housujen kaveriksi. Muistathan tarkistaa kenkien materiaalin ja suojata ne asianmukaisesti, jotta varmistat pitkän käyttöiän. Oikealla hoidolla kengät pysyvät uudenveroisina pidempään kuin uskotkaan!

Jim Rickey kengät netistä Footwayltä

Löysitkö jo unelmiesi tennarit Jim Rickeyn mallistosta? Vai onko merkki täysin uusi tuttavuus, mutta uudet kengät tulisivat tarpeeseen? Molemmissa tapauksissa Footway on sinulle oikea osoite! Jim Rickey kenkiä on saatavina useissa eri väreissä ja materiaaleissa, ja valikoimastamme löydät niin kankaiset kuin mokkanahkaiset jalkineet. Laajasta valikoimastamme löydät varmasti uudet suosikkikenkäsi, ja nopean toimituksen ansiosta löydät upouudet sneakerit jalastasi nopeammin, kuin uskalsit edes toivoa. Erinomaiseen asiakaspalveluumme kuuluu myös ilmainen toimitus ja palautus sekä 180 päivän avoin kauppa, sillä haluamme että olet 100% tyytyväinen valintaasi. Uskomme, että tarjontamme laadukkaita kenkiä yhdessä huippuluokan asiakaspalvelun kanssa tekevät Footwaystä ensiluokkaisen nettikaupan – kokeile sinäkin!

Jost Brandy
NEWS
Lowell Kenia
FEW LEFT
Haily Tdm/ebony
FEW LEFT
Madoc Black
FEW LEFT
Goya Pepe
NEWS
Genf Cocos/blue
FEW LEFT
Jerry Cognac
FEW LEFT
Vento Black
FEW LEFT
Gama Cigar
FEW LEFT
25-634-20 Schwarz
FEW LEFT
Patron Black
FEW LEFT
Osmond Black
FEW LEFT
Kassan Black/blue
FEW LEFT
25-851-04 Kenia
FEW LEFT
Marian Cafe
FEW LEFT
Tampico Kenia
FEW LEFT
Adlai Grey/black
FEW LEFT
Jan Black
NEWS
Dominic T.D.Moro
FEW LEFT
Orwin Cigar
FEW LEFT
Gabun Black
FEW LEFT
Don Black
FEW LEFT
Dave Ocean
FEW LEFT
Gallo Black
FEW LEFT
Pepper Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 5

245 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK