Stylesnob Kengät Netistä

8 osumaa

Stylesnob kengät ovat mukavat ja näyttävät

Stylesnob kengät tarjoilevat käyttäjilleen muodikasta mukavuutta. Moni malleista sopii eri käyttötarkoituksiin, ja tästä syystä Stylesnob onkin monen suosikki. Se tarjoaa upeita juhlakenkiä sekä rentoja malleja uniikeilla yksityiskohdilla.

Kauniita käyttökenkiä jo vuosien kokemuksella

Stylesnobin perusti vuonna 2003 tanskalainen muotisuunnittelija tavoitteenaan tuottaa uniikkeja ja laadukkaita käyttökenkiä. Merkin tärkeimpiä arvoja ovat luovuus ja leikkisyys, mikä näkyy myös lopputuotteessa: Stylesnobin jalkineissa on upeita yksityiskohtia, omaperäisiä ratkaisuja sekä tyylikkäitä leikkauksia. Näiden asiosta merkki jatkaa edelleen menestyksekästä taivaltaan. Valmistajan kenkiä myydään tällä hetkellä noin 15 eri maassa ympäri maailman. Skandinaavinen tyylitaju näkyy kenkien tarkkaan mietityssä muotoilussa sekä niiden käyttömukavuudessa. Stylesnob kengät onkin tehty säväyttämään sekä arjessa että juhlassa. Muotoilua on käytetty tuomaan laadukkaat materiaalit esille. Lisäksi kenkien leikkaukset korostavat jalan muotoa juuri oikeista paikoista elegantin vaikutelman takaamiseksi. Malleja löytyy näyttävistä korkokengistä rentoihin balleriinoihin, jotka täydentävät helposti vaikka työasua kiiren keskellä.

Stylesnob kengät taipuvat moneen

Stylesnob tuntee pohjoismaisen asiakkaan tarpeet ja valmistaakin tyylikkäitä kenkiä moneen eri tarpeeseen. Heidän valikoimistaan löytyvät niin laadukkaista materiaaleista valmistetut korkokengät kuin kätevät ballerinatkin. Valikoimassa huomioidaan asiakkaan tarpeet sekä mukavuus. Stylesnob ballerinat ovat kätevä tapa täydentää asua kuin asua. Niissä on käytetty leikkauksia, värejä ja yksityiskohtia harkitusti tuomaan hieman luksusta sekä arkisiin että juhlaviin asukokonaisuuksiin. Ballerinat ovat myös kätevä valinta muotitietoiselle käyttäjälle, joka arvostaa mukavuutta. Stylesnob sandaalit ovat puolestaan rennon tyylikäs jalkine kesäkeleihin. Niillä on huoletonta kiertää kaupunkia sekä Suomen kesässä että ulkomaillakin. Kenkien muotoilu ja leikkaukset takaavat, että ne voi yhdistää helposti bikineihin tai asiallisempaan kesä-asuun. Värien ja detaljien joukosta jokainen voi löytää omat suosikkinsa.

Materiaalien laatu näkyy kengässä

Stylesnob kengät valmistetaan käyttäen ensiluokkaisia materiaaleja, mikä myös näkyy selkeästi niiden ulkoasussa. Kun materiaaleja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja huolellisesti, ei kengän hintakaan pääse nousemaan liikaa. Aito nahka takaa sen, että kenkä säilyy ja kestää käytössä. Se myös näyttää laadukkaammalta ja paremmalta kuin monet synteettiset materiaalit. Mokka puolestaan antaa ylellisen vaikutelman ja viimeistelee näyttävästi erilaiset asukokonaisuudet. Tekstiilistä valmistetut vapaa-ajan kengät ovat huolettomat ja kevyet käyttää. Pohjat valmistetaan eri materiaaleista riippuen kenkien käyttötarkoituksesta. Kumipohja käyttökengässä takaa kestävyyden ja hyvän pidon, kun taas synteettinen pohja, joka on yleinen sandaaleissa sekä ballerinoissa, tekee kengästä kevyemmän ja rennomman. Materiaalit suunnitellaankin kengän käyttötarkoituksen mukaan skandinaavista makua ajatellen. Näin saadaan aikaan kenkiä, jotka ovat sekä mukavia että hyvännäköisiä.

Stylesnobkengät netistä Footwayltä

Stylesnob tuottaa jalkineita, joilla voit viimeistellä kaikki asukokonaisuutesi. Osta Stylesnob kengät helposti Footwayn kautta. Valikoimasta löytyy useita merkin malleja, joiden joukosta jokainen voi löytää suosikkinsa. Hinta-laatusuhde on Footwayllä erinomainen, ja netin kautta tilaamalla säästyy myös aikaa. Tilaukset toimitetaan nopeasti, ja sekä tilaukset että palautukset ovat ilmaisia. Tuotteilla on lisäksi 180 päivän palautusoikeus. Jos sinulla on kysyttävää, avulias asiakaspalvelumme palvelee sinua mielellään. Tervetuloa ostoksille täyden palvelun kenkäkauppaamme!

Dina
FEW LEFT
Carla Boot
FEW LEFT
Naja Shoe
FEW LEFT
Löytöhylly
Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK