Kengät Netistä

33 osumaa

Soulland kengät sukeltavat sieluusi puhtaan uniikilla ylellisyydellään!

Etsitkö laadukkaan uniikkeja ja suorastaan ylellisiä miesten kenkiä? Soulland kengät ovat kaikkea tätä. Kun puhdaslinjainen design kohtaa hienostuneen tyylikkyyden, lopputuloksena on ennen kaikkea ylellinen kenkämalli käytettäväksi niin vapaa-aikana, juhlissa kuin töissäkin. Kenkämerkki tunnetaan miesten kenkävalikoimastaan, joiden klassiset mallit on maustettu modernilla muotoilulla ja ainutlaatuisella twistillä, jotka aikaansaavat kengille loputtoman uniikin ilmeen.

Useaan kertaan palkitut Soulland kengät trendikkäille miehille

Soulland perustettiin Tanskan pääkaupungissa Kööpenhaminassa vuonna 2002. Tänä päivänä useita muoti- ja designpalkintoja voittaneet Soulland kengät ovat tunnetut kaikkialla maailmassa uuden ajan puhtaan trendikkäänä ja uniikkina jalkineena. Ainutlaatuinen tuotemerkki tarjoaa muodista kiinnostuneille nykypäivän trendikkäille miehille klassisen käsityöläisyyden inspiroimia kenkiä, joiden ilmeen viimeistelevät upeat modernit elementit. Hanki suosikkimallisi Footwayn valikoimasta jo tänään!

Soulland kengät vapaa-aikaan, töihin ja juhlaan!

Soulland kengät ovat kestävä ja laadukas kenkävalinta, jotka oikein hoidettuina kestävät luottojalkineinasi vuodesta toiseen. Ja miten käytännöllistä, että Soulland kenkien tyyli on suunniteltu sopimaan useimpiin elämäsi tilanteisiin, niin vapaa-aikaan, juhlaan kuin töissäkin käytettäviksi. Yksi tyylivarma kenkämalli moneen eri tilaisuuteen. Soulland kenkien valikoimasta löytyy useita tyylikkäitä värejä ja malleja moneen makuun ja tyyliin.

Soulland kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa tyylikäs kenkävalinta, joka sopii niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi ja vaikkapa töihin? Useat trenditietoiset miehet ympäri maailman ovat löytäneet Soulland kengät. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki omat Soulland kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

4141601 Cognac
Schnür-boot Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4092617 Graphit
UUTUUS
4142602 Cigar
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4142602 Navy
High Top Sneaker Braun
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Schnür-boot Dunkelbraun
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Tove Special Brough
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4092617 Oliv
Booty Mittelbraun
MUUTAMA JÄLJELLÄ
High Top Sneaker Graphit
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
4092608 259 Graphite
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

33 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK