Varrettomat tennarit

8 osumaa

Tommy Hilfiger – aito lifestyle-merkki

Tommy Hilfiger on merkki, jonka useimmat tuntevat ja yhdistävät korkealaatuiseen amerikkalaiseen designiin. Merkin tavoite jo alusta alkaen on ollut markkinoida itseään enempänä kuin vain muotimerkkinä lanseeraamalla monia erilaisia mallistoja, mukaan lukien 25 kategoriaa miehille, naisille ja lapsille. Heidän tärkein asiakaskuntansa ovat 25 ja 40 ikävuoden välillä olevat muotietoiset miehet ja naiset, jotka rakastavat muodin ja designin kärjessä olemista. Tommy Hilfiger valmistaa korkealaatuisia kenkiä klassiseen amerikkalaiseen tyyliin, mutta tuoreella sekä modernilla twistillä, jonka inspiraation Hilfiger saa rakkaudestaan popkulttuuriin. Mallistot saavat vaikutteita muoti-, taide-, musiikki- ja urheilumaailmoista.

Kaikkein parasta designia

Jo ensimmäisestä Tommy Hilfigerin vuonna 1985 esittelemästä mallistosta lähtien on tämä amerikkalaisesta preppy-tyylistä inspiroitunut merkki jatkanut laajentumistaan ja sisältää tänä päivänä monia eri mallistoja. Heidän kenkävalikoimastaan löydät sneakerit, sandaalit, sandaletit, avokkaat ja sporttiset nauhakengät monissa eri väreissä, kuvioissa ja malleissa. Rentoon vapaa-ajan tyyliin sopivat pehmeät sneakerit farkkujen ja kivan paidan kanssa. Hilfigerin naisten mallistoon sisältyy 60-luvun inspiroimia sandaletteja kiiltolakalla, söpöjä ballerinakenkiä klassisissa väreissä, kauniita avokkaita puvun pariksi ja mukavia flipflopeja, joita voit käyttää sekä kotona että rannalla.

Yksi maailman johtavista merkeistä, joka on kasvanut vuosien varrella entistä vahvemmaksi

Tommy Hilfiger on tänä päivänä yksi maailman johtavista designereista ja merkki on ehdottomasti yksi maailman suurimmista lifestyle-brändeistä. Yritys perustettiin vuonna 1985, ja nykyään merkki koostuu useista mallistoista mukaan lukien Hilfiger Collection, Tommy Hilfiger Tailored ja Hilfiger Denim. Vuosien saatossa Hilfiger on pitänyt paikkansa yrityksen johtavana suunnittelijana, ja yhä edelleen hän on vastuussa mallistojen designprosessista. Tänä päivänä yrityksellä on yli 17 000 työntekijää ympäri maailman. Asiakkaiden tuella Tommy Hilfiger on onnistunut rakentamaan jakeluverkoston yli 90 maahan yli 1400 liikkeen avulla Pohjois-Amerikassa, Euroopassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa ja Tyynenmeren alueella. Globaali vähittäismyynti oli 6,7 miljardia dollaria vuonna 2014, mikä tekee Hilfigeristä globaalien markkinoiden jättiläisen.

Tommy Hilfiger netistä Footwayltä

On todella totta, että Tommy Hilfigerin mallistosta jokainen voi löytää itselleen sopivan kenkäparin. Valikoimasta löytyy kenkiä aina rennommasta ja vapaammasta tyylistä nahkaisiin puvunkenkiin. Kyse on kauniista ja tyylikkäästä muotoilusta, erinomaisista materiaaleista ja vetovoimasta, jota ei voi sivuuttaa.

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK