Urheilukengät

1 483 osumaa

Tietoa yrityksestä, joka valmistaa Merrell juoksukengät

Intohimosta ja rakkaudesta räätälöidyn tuntuisia kenkiä kohtaan syntynyt Merrell perustettiin vuonna 1981, fokus yksinomaan kenkien tarjoamassa mukavassa tunteessa ja suorituskyvyssä. Vuosien saatossa juurikin tämä tavoite on luotsannut yrityksen juoksumaailmassa suositun “paljasjalkatuntemuksen” aikaansaaman vallankumouksen kärkinimeksi. Merrell haluaa kutsua tätä “oman polkunsa löytämiseksi”. Randy Merrell perusti yrityksen, ja yhtiön alkuvuosina hänen seurakseen sen johtoon liittyivät myös Clark Matis ja John Schweizer. Yritys päätti ottaa kengänvalmistuksen ohjenuorakseen “ei kompromisseja”. Äkkiä Merrell olikin omalla polullaan kohti radikaalia innovaatiota. Merrell omaksui niin USA:n cowboy-bootsien sisältämän teknologian kuin Italian perinteisen kenkien valmistusprosessinkin luodakseen juoksukenkiä, jollaisia kenkäteollisuus ei ollut nähnyt koskaan aiemmin. Siitä lähtien Merrellin ei ole tarvinnut katsoa taakseen.

Miksi valita Merrell juoksukengät?

Sillä ei ole väliä, millainen juoksija olet. Sekä radalla että poluilla juokseminen vaatii kengät, jotka ovat samaan aikaan sekä kevyet että myös tarpeeksi vankkarakenteiset, jotta ne eivät kulu liikaa juostessa. Lisäksi juoksukenkien tulee olla tarpeeksi mukavat, jotta ne eivät olisi henkilökohtaisten ennätystesi tiellä. Merrell juoksukengät on ratkaisu juuri tähän tarpeeseen. Näillä minimalistisesta muotoilustaan ja paljasjalkaisuuden tuntemuksestaan tunnetuilla juoksukengillään Merrell oli yksi ensimmäisistä kenkävalmistajista, jotka nappasivat kiinni paljasjalkajuoksun trendiin. Koska yhä useampi ihminen haluaa tänä päivänä valita juoksuunsa paljasjalkajuoksuun kehitellyt kengät, minimalistiset juoksukengät eivät ole pelkästään ohimenevä trendi – nämä kengät ovat tulleet jäädäkseen. Kaiken lisäksi juoksukengät ovat tekemässä comebackin. Yhä useampi ihminen valitsee nykyään mukavuuden ennen tyyliä. Ja toisaalta, koska atleettinen trendi on täydessä vauhdissa, siitäkin syystä juoksukenkiä käytetään tätä nykyä päivittäin.

Merrell juoksukenkien tyyliopas

Minimalistiset Merrell juoksukengät luovat luonnollisen tunteen, sillä niiden droppi on täysi nolla, minkä ansiosta jalkasi saa täyden kontaktin juoksualustaan. Tämä helpottaa vähentämään juoksun aiheuttamia vammoja, parantamaan juoksuasentoa, auttamaan sinua juoksemaan nopeampaa sekä saamaan olosi tuntumaan mukavammalta. Monet juoksijat ovat sitä mieltä, että minimalistiset kengät eivät suojaa jalkoja tarpeeksi, mutta Merrell juoksukengät todistavat sen, ettei tämä pidä paikkaansa. Jalkoja suojaavilla pohjallisilla varustetut Merrell juoksukengät ovat tunnetut vammattomien juoksukokemusten tarjoamisesta. Olitpa sitten aloittelija tai jo juoksuekspertti, Merrell juoksukengät tulevat takuulla antamaan sinulle kaikkein parhaimmat luonnollisen juoksun tarjoamat edut. Ja mikäli et koe miellyttäväksi ajatusta vaihtaa samantien juoksukenkiäsi minimalistisiin, Merrell juoksukenkämalleissa on paljon vaihtoehtoja, joiden avulla voit siirtyä kaikessa rauhassa ajan kanssa minimalististen juoksukenkien käyttäjäksi. Merrell juoksukenkiä valmistetaan sekä miehille että naisille. Kaikki Merrell juoksukengät valmistetaan sillä periaatteella, että jokaista mallia on saatavilla yhtä lailla niin naisten kuin miestenkin jalkoihin sopien. Merrell valmistaa myös ainutlaatuisia kenkämalleja perustuen siihen, millaisessa maastossa juoksemisesta pidät. Voit valita omasi niin polkujuoksukengistä, katujuoksukengistä, lenkkikengistä kuin vaelluskengistäkin. Valitse kengät siihen maastoon, jossa juokset eniten.

Osta Merrell juoksukengät netistä Footwayltä

Merrell juoksukengät tulevat runsaassa värien ja tyylien valikoimassa. Olemme varmoja, että tulet löytämään meiltä jotakin, jota rakastat. Meillä Footwayllä on varastossa monet Merrell juoksukengät, joiden väliltä voit valita. Ne eivät pelkästään näytä upeilta, vaan myöskin tuntuvat mukavilta jalassa treenatessasi seuraavaa juoksukisaasi varten. Ostaessasi Merrell juoksukengät netistä Footwayltä, takaamme että saat aidot kengät, jotka tulevat meille suoraan tuotemerkiltä. Toivomme sinun rakastavan Merrell-kenkiäsi yhtä paljon kuin mekin. Ja muistathan pitää hauskaa juostessasi! Merrellin omin sanoin, “All for one. All for fun!”. Kysymyksiä? Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, autamme sinua iloiten!
Sivu 1 / 25

1483 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×