Tennarit

8 osumaa

Pavement kengät tyylintäyteiseen arkeen

Pavement valmistaa naisten kenkiä trenditietoiselle pukeutujalle. Heidän mallistonsa on laaja ja vaihtuu alati muotivirtausten mukana, joten juuri sinun tarpeeseesi löytyy varmasti tyylivarma jalkine. Footwayn valikoimasta löytyy Pavementin kenkiä sekä arkeen että juhlaan vuodenajasta riippumatta.

Hillityn elegantti arki Pavement kengillä

Pavement kengät tunnetaan maanläheisistä, mutta silti raikkaista väreistään sekä selkeistä linjoistaan, mistä johtuen ne istuvat todella hyvin skandinaaviseen jalkaan. Pavementin korkeat nahkasaappaat ovat heidän mallistonsa suosituimpia jalkineita ja niitä löytyy useassa eri mallissa ja pintamateriaalissa. Pavementin kengät on valmistettu huolella laadukkaista materiaaleista.

Pavement kengät ja tyyli

Hillitty väripaletti ja selkeä klassisuus tekevät Pavement kengät helposti omaan tyyliin stailattaviksi. Pavementin mallisto on trendikäs ja siihen voi luottaa, etsit sitten kesäksi sandaaleita, syksyksi korollisia nilkkureita tai trendikkäitä Pavement bootseja. Pavementin jalkineet ovat kauttaaltaan elegantteja ja monet mallit sopivat niin arkeen kuin juhlaan. Säännöllisellä kenkien hoidolla valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidennät kenkiesi käyttöikää ja säilytät niiden ilmeen raikkaana.

Tilaa Pavement kengät helposti netistä Footwayltä

Pavement kenkien tilaaminen Footwayltä on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme 180 päivän avoimen kaupan, sillä tiedämme että haluat sovittaa kenkiä kotona rauhassa. Tämän lisäksi tarjoamme maksuttoman vaihto- ja palautusoikeuden sekä maksuttoman pikaisen toimituksen. Tilaa trendikkäät Pavement kengät itsellesi jo tänään!

Sivu 1 / 1

8 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK