Sneakerit

4 osumaa

Minna Parikka kengät Footwaylta

Minna Parikka kengät ovat tunnetusti laadukkaita. Suomalainen suunnittelija panostaa näyttävyyteen ja mukavuuteen. Kengät ovat niin suosittuja, että ne suorastaan viedään käsistä. Minna Parikka tuo aina jotakin persoonallista tuntua kenkiin.

Minna Parikka arvostaa tyylikkyyttä

Minna Parikka kengät ovat saaneet alkunsa vuonna 2005, kun Minna Parikka lanseerasi omaa nimeään kantavan merkin. Ensimmäinen mallisto saapui kauppoihin vuonna 2006. Sen jälkeen Minna Parikka on valmistanut vuosittain kaksi mallistoa. Toinen on kevät-kesä -mallisto ja toinen syksy-talvi -mallisto. Minna Parikan kengät ovat onnistuneet nousemaan maailmallakin tunnetuksi merkiksi. Kenkiä on nähty lukuisten muotilehtien kuvissa. Sen lisäksi merkin kenkiä ovat käyttäneet monet julkisuudesta tutut henkilöt. Minna Parikka on siis onnistunut luomaan kansainvälisesti menestyneen merkin, jolla menee hyvin tänä päivänäkin. Minna Parikka, joka on valinnut myös Vuoden nuoreksi muotoilijaksi vuonna 2014, tuo kenkiinsä aina jotakin uutta ja persoonallista, jonka vuoksi kengistä pidetäänkin hyvin paljon.

Minna Parikka kengät

Minna Parikka kengät ovat kauniita. Niissä yhdistyvät tyylikkyys, mukavuus ja laadukkuus. Ne sopivat erinomaisesti naiselliseen tyyliin. Kenkiä voi yhdistellä niin mekkoihin, hameisiin kuin housuihinkin. Kaikissa on kengissä on aina joku pieni yksityiskohta, joka tekee niistä persoonalliset. Monesti tämä yksityiskohta on sydän. Punaisesta sydämestä onkin tullut Minna Parikan yksi tunnistetuimmista elementeistä. Yhdistä Minna Parikka sydän kengät nättiin kellohameeseen tai vaikka 50-luvun tyyliä henkivään kauniiseen mekkoon. Minna Parikka pupu kengät taas sopivat ihanan tyttömäiseen menoon. Ne käyvätkin kaikenikäisille naisille, jotka vain uskaltavat hassutella. Minna Parikan valikoimasta löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja, jotta jokaiselle naiselle tai jokaiseen tilanteeseen löytyisivät sopivat. Minna Parikka kannattaa valita jo sen takia, että se on suomalaista laatua.

Minna Parikka kengät valmistetaan nahasta

Kaikki Minna Parikka kengät valmistetaan aina aidosta nahasta. Koska kyseessä on todelliset huippulaadukkaat kengät, kannattaa niiden hoitoon kiinnittää huomiota. Nahalle on olemassa erilaisia hoitoaineita, kuten voiteita ja vahaa. Nahkakenkiä tulee hoitaa säännöllisesti, joten hoitoaineita nahalle kannattaa pitää aina käden ulottuvilla. Nahkakengät kannattaa pyyhkiä rievulla aina käytön jälkeen, jotta niissä oleva lika ei pääsisi pinttymään. Aina edes hoitoainetta ei tarvita, sillä nahka on helposti puhdistettava materiaali. Kengät kannattaa myös säilyttää niin, että ne pitävät muotonsa. Suojapussi, kenkähylly tai laatikko, jossa kengät tulevat, ovat hyviä paikkoja säilyttää kengät. Lesti kannattaa laittaa kenkien kärkiin, jotta nekin pysyvät muodossaan. Oikein säilytettynä kengät kestävät käytössä useitakin vuosia.

Minna Parikka kengät netistä Footwayltä

Footway on verkossa toimiva kenkäkauppa, jossa riittää valikoimaa. Laajasta valikoimasta saat erilaisten huippumerkkien laadukkaita kenkiä, joista ei nyt tarvitse maksaa liikaa. Kaikille tilauksille tarjotaan ilmainen toimitus. Tilauksille annetaan myös 180 päivän palautusoikeus. Myös palauttaminen on ilmaista. Osta Minna Parikka kengät Footwaylta ja jalkasi kiittävät. Minna Parikan kengillä keräät varmasti katseita. Kohtuuhintaiset Minna Parikan kengät ovat sijoitus, joten sellaiset kannattaa hommata vaikka useampaankin tilaisuuteen.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

4 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK