Sneakerit

63 osumaa

Naturino kengät innokkaasti juokseville pienille jaloille!

Naturino kengät ovat aitoa italialaista laatua. Naturino on tehty sopimaan lapsen leikkiin, liikkeeseen ja koko elämään! Kenkävalikoimasta löytyy useita erilaisia malleja sandaaleista talvisaappaisiin. Kaikki Naturinon talvikengät ovat Rainstep-käsitellyt, mikä tarkoittaa kuivia kenkiä ja lämpiminä pysyviä jalkoja! Nämä ovat ehdottoman kestävät jalkineet, jotka on suunniteltu innokkaasti juokseville pienille jaloille ja varustettu parhaimmalla mukavuudella.

Naturino kengät italialaista laatua

Italialainen Naturino on perustettu yli 30 vuotta sitten palvelemaan pieniä jalkoja tarjoten jalkineita, jotka ovat ehdottoman mukavia sekä toiminnallisia. Nämä harkiten, laadukkaasti suunnitellut ja muotoillut Naturino kengät pitävät valikoimassaan malleja eri vuodenaikoihin ja tarpeisiin sopien. Footwayn valikoimasta löydät niin sandaalia, kävelykenkää, tennaria kuin myös Naturino bootsit – kaikki kauniin tyylikkäästi muotoiltuja ja laadussa tinkimättömiä.

Kestävät Naturino kengät useaan eri tarpeeseen

Naturino kengistä on moneksi: valikoimaan kuuluu erilaisia malleja niin kesä- kuin talvikauteenkin sopien ja kaikille malleille yhteistä on laatu ja mukavuus. Kenkämalleja löytyy runsaasti niin arkeen kuin juhlaan ja kaikkeen siltä väliltä. Valitse lapsellesi Naturino kengät käyttötarpeen mukaan ja yhdistele näitä herkullisen suloisia kenkämalleja luontevastin erilaisiin asuihin.

Naturino kengät verkossa Footwayllä

Löydä ajan tasalla oleva Naturino-valikoima näppärästi klikaten Footwayn sivuilta. Mikäpä olisikaan tämän mukavampaa, kuin tilata lapsen suosikkikenkäpari vaivattomasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi? Naturino kengät valitessasi lapsellasi on jalassaan takuulla mukavat, laadukkaat kengät italialaiseen tapaan. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avokaupan.

70-37779 Black
FEW LEFT
70-37770 Red
FEW LEFT
FEW LEFT
70-37654 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
70-37399 Blue
FEW LEFT
79-10152 Black
FEW LEFT
70-27397 Coral
FEW LEFT
91-20346 Black
FEW LEFT
70-32003 Green
FEW LEFT
70-32000 Black
FEW LEFT
FEW LEFT
86-86501 Pink
FEW LEFT
73-51254 Grey
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

63 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK