Sneakerit

3 034 osumaa

Rakastamme urheilua

Footwayltä  löytyy urheilukenkiä juoksemiseen,salitreeniin, crossfittaukseen, jalkapalloon, salibandyyn ja muihin hauskoihoinurheilulajeihin. Meillä on treenikenkiä lapsille, naisille sekä miehille janiitä löytyy merkeissä kuten Nike, adidas, Reebok, Salomon, Puma ja monissamonissa muissa.

100 000 vuotta liikettä

Liikuta jalkojasi!Liikkuminen on fanstastista. Tunne kehossasi on kun hiki valuu ohimoilta jaluonto liukuu vierelläsi periferiaan tai kun kumipohjat kirskuvat lumessa kävelylenkillä.Meidän on tarkoitus liikkua, jo siitä lähtien kun nykyihminen muotoutuiitsekseen jo 100 000 vuotta sitten. Moni löytää ilon treenaamisesta ja toisettreenaavat enemmän ulkonäkökeskeisesti muokatakseen parhaimpia puoliaan.

Treenauksen suurin syyon on siinä että voisimme paremmin ja että se olisi mukavaa. Se tunne kunlaahaat itseäsi salille on usein kamala mutta kun olet sinne päässyt ja sieltäkotiinlähtö tuntuu kymmenen kertaa paremmalta. On tärkeää löytää jotain mistäitse tykkää, mutta kuinka sen löytää? Yksinkertaisinta on vain kokeilla kaikkeamahdollista, testaa salibandya, etsi itsellesi puulaaki jalkapallojoukkue,treenaa hauiksiasi peilin edessä, riko oma ennätyksesi crossfitissä, tanssi,nauti salijäsenyydestäsi, pyydä työkavereitasi pelaamaan koripalloa, kisaile jamotivoidu ja löydä oma lajisi loppuviimein.

Irroittele treenatessasioikeissa kengissä

Oikeanlaisenharrastuksen etsiminen voi olla kuitenkin hauskaa. Mutta ennenkuin löydät senoikean lajin täytyy kenkienkin olla oikeanlaiset. Kengät ovat tärkeät ja sinuntäytyisi osata nauttia täysillä liikunnasta. Meiltä löytyy kenkiä jokaiseenlajiin ja varmasti sinäkin löydät omasi joissa rakastat liikkua. Mikään muu eilisää motivaatiota kun välineurheilu eli liikuntahärpäkkeet. Treenaus ontrendikästä ja trendi on treenata joten salille ei suone mennä millaisissavetimissä tahansa. Kunnolliset vaatteet jotka hengittävät, kengät joissa onhyvä jousto ja hyvät housut tai shortsit ovat tärkeitä treenauksessa. Eikä vainsen takia että on mukava ostella uusia vaatteita.

Muistathan että sinunmotivaatiosi palkitaan. Motivaatiota ei aina ole ja kun sitä löytyy kannattaasiitä nauttia. Varastosta täytyisikin löytyä itsekuria, sen tuo tulokset jaesittely. Loppujen lopuksi sen pitäisi olla kuitenkin hauskaa!

Sivu 1 / 51

3034 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×