Sneakerit Ja Urheilukengät

9 778 osumaa

Maailman parhaat kengät?

Sneakerit ovatkenkämaailman kuninkaat. Sopivan trendikkäät, älyttömän suositut jamonikäyttöiset kengät. Täällä Footwayllä olemme koonnet yhteen todella monetsneakerit erilaisilta maahantuojilta. Täältä löytyy  malleja Converselta, Nikeltä, Adidakselta,Reebokilta, Vansilta, Pumalta ja monelta muulta merkiltä. Sneakereitä löytyytuhansissa väreissä, aikuisille ja lapsille.

Tepastele arkeen

Aluksi oli sneakeritvain urheilukengät joiden käyttötarkoitus oli enimmäkseen koriskentillä jatenniskentillä. Mutta aika pian kuitenkin aloitettiin sneakereitä käyttämäänmyös arkipäivässä. Nuorekkaan ja sporttisen ulkomuodon vuoksi niistä tulitodella suosittuja. Mainosmies Henry Nelson McKinney antoi nimen kengille,koska ne olivat niin ”hiljaiset” eng. Sneaky ja niiden käyttäjä pystyihiippailemaan ilman äänen hiventäkään paikasta toiseen, kiitos kumipohjan.Tänäpäivänä sneakerit sopivat melkein kaiken kanssa. Farkkujen, puvun, hameen,shortsien ja kaikkiin tyyleihin, bileisiin, rokkityyliin sekä arkipäivään.Jokaisen vaatekaapista tulisi löytyä sneakerit.

Meidän suositut mallit

Meidän suosituimmatmerkit ovat Reebok, Adidas, Nike ja Converse. Reebokilta löytyy klassisennahkaisia miehille ja naisille ja Adidakselta löytyy taas Superstarit joka onnoussut taas suureen suosioon. Superstarit tulivat markkinoille jo 1960-luvullaja menivät kuin kuumille kiville heti. Nykypäivänä niitä näkyy joka paikassa.Converse Chuck Taylorit taas lanseerattiin vuonna 1917 koripallokengiksi.Nykyään ne ovat hyvä valinta siisteille ja kevyille mutta sporttisillekengille. Nikeltä taas legendaarisin kenkämalli taitaa olla Air Max joka nostaataas päätän trendiviidakossa, ja ovatkin muuten todella mukavat kengät kävelläja urheilla.

Täydelliset lastenkengät

Lapsille Hello Kittyt jaEccot ovat todella hyvä valinta. Kevyet, sporttiset ja ilmavat jotka sopivathyvin peliin ja leikkeihin. Me jotka rakastamme kenkiä olemme tyytyväisiä ettähieman rennomatkin kengät ovat hyväksyttyjä tänä päivänä myös hienompiintilaisuuksiin, esimerkiksi puvun kanssa. Putipuhtaat valkoiset sneakerit tuovatmakean lisän asuun. Mitä odottelet? Meiltä Footwayltä löydät 7000 erilaistasneakeria joten eikun ostoksille!

Sivu 1 / 163

9778 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×