Kengät Netistä

222 osumaa

Mukavat ja muodikkaat C1rca kengät

Oletko menevää tyyppiä, hulluna skeittaukseen tai muuten vauhdikas persoona? Jos vastasit kyllä, C1rca kengät sopivat juuri sinun jalkaasi. C1rca on omistautunut hyvin pitkälti skeittikenkien suunnitteluun, valmistukseen ja niiden alituiseen parantamiseen. Kenkien lisäksi merkin valikoimasta löytyy myös vaatteita täydentämään antautumistasi skeittauksen maailmaan. Kengät ovat rentoja ja mukavia jalassa, niin kuin skeittimaailmaan kuuluukin.

C1rca kengät – skeittauksen parhaimmistoa

Kaliforniassa vuonna 1999 perustettu C1rca tarjoaa meneville miehille jalkineita ja vaatteita. Merkki elää skeittauksen maailmassa ja mallistossa näkyy hyvin viimeisimmät trendit. C1rca sneakerit ovat maskuliinisen selkeälinjaisia. Kengän pintaa elävöittävät hillityt tehostesaumat ja vahvikkeet. Värimaailmaltaan kengät ovat miehekkäitä ja klassisia, toki ei trendivärejäkään ole mallistosta unohdettu. Kenkiä löytyy niin matala- kuin korkeavartisinakin. Suunnittelutiimiin kuuluu mm. Adrian Lopez, jonka suunnittelemat kengät ovat C1rcan malliston kulmakivi. Suomalaiseen suunnittelutiimiin kuuluvat mm. Samu Karvonen, Jesse Turunen ja Sami Miettinen. Inspiraation lähteinä yriyksellä ovat taide, graffitit ja musiikki.

Viimeistele rento asukokonaisuus C1rca kengillä

C1rca kenkiä voit pitää niin vapaa-ajalla kuin toimistossakin. Yhdistä rohkeasti C1rca kengät chinojen ja kauluspaidan kanssa. Kengät sopivat etenkin sporttiseen asukokonaisuuteen. Kengät sopivat niin kesään kuin talveen, sillä osassa kenkiä on lämmin vuori. Kenkien kirjavat kuosit antavat oman lisänsä täydentämään asukokonaisuuttasi. C1rca kengillä olet tyylikäs niin kadulla kuin rampeillakin.

Footway – C1rca kengät netistä

Footwayn valikoimasta löydät C1rca kengät: tilaa itsellesi jo tänään rennot, tyylikkäät ja mukavat skeittikengät. Footwayltä saat ilmaisen toimituksen ja palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan, joten voit rauhassa sovitella kenkiä kotonasi.

22672 BBK
SALE
Womens Synergy Bbk
NEWS
Ez Flex 3 Bkw
SALE
Womens Seager Bbk
NEWS
Be-light Blk
SALE
Go Run 600 Bkhp
FEW LEFT
Bobs Squad Red
SALE
Ez Flex 3 Nvy
SALE
Gratis Bbk
SALE
Seager Nvy
SALE
Ultra Flex Wsl
FEW LEFT
Womens Ultra Flex Bkw
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

222 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK