Skechers Kengät Netistä

367 osumaa

Schechers perustettiin 1990-luvun alussa,kun Robert Greenberg hänen poikansa Michael päättivät luoda urheilullisen jatoimivan merkin. Robertilla oli pitkä kokemus kenkäyrityksistä, koska hän oliaiemmin aloittanut ja menestyksekkäästi johtanut LA Gear-merkkiä. Yhdessäpoikansa kanssa hän keskittyi skeittikenkiin ja toimiviin saappaisiin. Tänäpäivänä he ovat USA:n toiseksi suurin kenkämerkki, joka valmistaa kenkiä erilajeihin. Sen seurauksena kenkiä on 3000 eri mallissa naisille, miehille jalapsille.

Monitahoisetsuuntaukset

Sen myötä, että Skechers on kasvanutja löytänyt laajemman yleisön, ovat he myös jakautuneet. Eri suuntauksienavulla he voivat erikoistua eri alueisiin ja valmistaa kenkiä, jotka sopivatparemmin juuri kyseiseen lajiin. Skechersin kaksi kategoriaa ovat ”lifestyle”,joihin kuuluu BOBsit ja Relaxed Fit-kengät ja ”performance”, jotka ovat enemmänsuuntautuneita urheiluun. Niihin kuuluvat muun muassa Skechers GOrun jaGOwalk-kengät. Toisin sanoen Skechersejä löytyy kaikille.

USA:ntoiseksi suurin

Mikä alkoi New Yorkissa, on nykyäänlähes kaikkialla. Skechersillä on lähes 7000 työntekijää, yli 60 miljoonandollarin tulot ja he myyvät kenkiä ja vaatteita 120 maassa. Ei hullumminmerkille, joka näki päivänvalon 1990-luvun alussa. Tosiasiahan on, että vuonna2014 he olivat USA:n toisiksi suurin merkki ja se on mielenkiintoista varsinkinsiksi, että monet esimerkiksi Ruotsissa eivät ole kuulleet heistä.

Viime vuonna kerrottiin Skechersintanskalaisen maahantuojan, Sports Connectionin panostuksesta Ruotsiin. Silloinheidän toimitusjohtajansa Peter Jorgensen kertoi Footwear News-lehdelle, ettäSkechers Performancella on ”erittäin korkea innovaatiotahti” ja se on yksi syysatsata enemmän Ruotsiin ja Pohjoismaihin. Silloin juoksu oli pääosassa jaSports Connectionin markkinointivastaava kertoi näin:

-Me tiedämme, että meillä on toimiviakenkiä ja aiomme kertoa sen nyt kaikille juoksijoille Ruotsissa.

Kenkiätähdille

Skechersillä on useita yhteistöitämonien tähtien kanssa ja monet julkkiksista näkyvät päällään merkin hienotkengät. Muun muassa maailman tunnetuin rumpali Ringo Star on nähty jalassaanSkechersit, niin kuin myös valtavia määriä levyjä myynyt artisti Demi Lovato.Muita julkkiksia ja urheilutähtiä, jotka ovat ottaneet merkin omakseen ovatjalkapallotähdet Joe Montana ja Joe Namath, baseball-tähdet Pete Rose jaMariano Rivera ja nyrkkeilylegenda Sugar Ray Leonard. Jopa maratonjuoksija MedKeflezighi pitää Skecherseistä.

SkechersFootwayllä

Kiitos Skechersin suuren tarjonnan jamonipuolisuuden, on meillä hyllyt täynnä heidän kenkiään. Meiltä löydätjuoksukenkiä, urheilukenkiä, bootseja, lenkkareita, sandaaleja ja paljon muuta.On olemassa syy, miksi Skeckhers on USA:n toisiksi suurin merkki, heillä onjokaiselle jotakin! 

Sivu 1 / 7

367 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×