Sininen, Kengät

5 205 osumaa

Siniset kengät kaikissa sävyissä Footwaylta

Sininen on ehkäpä monipuolisin väri mitä tulee vaatteisiin ja asusteisiin. Yön sininen on arvokas, lähestulkoon musta sinisen sävy, joka sopii erinomaisesti esimerkiksi juhlakenkiin. Navy blue eli laivaston sininen on rikas tummansinisen sävy, jota näkee usein niin työkengissä kuin -vaatteissakin. Taivaansininen on raikkaan sininen ja sopii siksi erinomaisesti jalkaan keväällä ja kesällä. Baby blue, sähkönsininen, sinivihreä… sävyjä – eli mahdollisuuksia – on runsaasti, ja myös juuri sinun tarpeisiisi sopiva kenkäpari on siis olemassa! Kaupoista sitä oikeaa mallia ja sävyä saattaa olla vaikea löytää, sillä kauppojen valikoima on usein harmillisen rajattu. Me Footwaylla olemme koonneet yhteen erittäin laajan valikoiman eri sävyisiä ja mallisia sinisiä kenkiä, jotta sinäkin löytäisit sen täydellisen parin itsellesi!

Tyylikkäät siniset kengät joka tilanteeseen

Kuten mainittu, sininen sopii moneen eri tilaisuuteen, ja jokaiseen tilanteeseen on myös olemassa sopiva sävy. Siniset loaferit sopivat miehillä erinomaisesti kesän rennompiin juhliin, esimerkiksi shortsien pariksi. Naisillekin siniset loaferit tuovat asuun ajatonta tyyliä, tehden rennostakin asusta hieman juhlavamman. Siniset tennarit ovat monikäyttöiset arkikengät, jotka tuovat asuun kuin asuun hieman väriä. Naisille siniset korkokengät ovat loistava vaihtoehto perinteisemmille mustille kengille. Pikkumustaankin saa uudenlaista twistiä, kun jalassa on mustan sijaan esimerkiksi trendikästä, tummansinistä samettia! Treenikengissä sininen on jo pitkään ollut hyvin suosittu väri – se on hauskempi kuin musta, mutta sopii hyvin myös kirkkaita väriä kaihtaville. Sininen on jalkineissa kaiken kaikkiaan erittäin suosittu väri, joka sopii mahdottoman hyvin lukemattomiin eri tilanteisiin.

Hoitovinkkejä uusille, sinisille kengillesi

Koska valikoimaa on värien ja mallien puolesta huimasti, myös erilaisia materiaaleja on laaja valikoima. Ja kenkien puhdistamiseen vaikuttaa väriä enemmän tietysti juurikin materiaali. Nahka, mokka, keinonahka ja kangas ovat kaikki suosittuja kenkämateriaaleja – ja kaikille niistä on omat hoito-ohjeensa. Yhteistä kaikille materiaaleille on se, että puhdistamalla kengät säännöllisesti asiaan kuuluvalla tavalla kengät ovat aina valmiina käyttöön ja niiden käyttöikä pitenee. Useimmat kengät suositellaan myös suojattaviksi likaa ja vettä hylkivällä aineella ennen käyttöönottoa sekä toistamaan suojaus aina puhdistamisen jälkeen. Näin kengät pysyvät siisteinä pidempään, ja puhdistamisenkin tarve vähenee!

Tilaa itsellesi uudet siniset kengät kätevästi Footwaylta

Olemme halunneet tehdä kenkien ostamisesta mahdollisimman helppoa, ja siksi Footwaylta voit ostaa kengät helposti vaikka kotisohvaltasi. Sivustomme vasemmasta laidasta löydät hakutyökalun, jonka avulla voit rajata tuloksia esimerkiksi värin, koon ja mallin mukaan. Näin löydät sen juuri oikean kenkäparin entistä nopeammin. Myös tilaaminen on yksinkertaista, ja me toimitamme tilauksesi sinulle mahdollisimman pikaisesti. 180 päivän avokaupan ansiosta voit sovittaa uusia sinisiä kenkiäsi oman kotisi rauhassa kaikkien suosikkiasujesi kanssa. Koska haluamme asiakkaidemme olevan markkinoiden tyytyväisimpiä, kenkien palauttaminen on maksutonta ja helppoa. Uskomme kuitenkin vakaasti, että tulet ihastumaan uusiin, upean sinisiin kenkiisi ikihyviksi!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nolvik Navy
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 87

5205 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK