Kengät Netistä

238 osumaa

Stonz

Jos tykkäät luonnosta, haluat varmasti jakaa tämän perinnön myös lapsiesi kanssa. Sillä mikä olisikaan parempaa, kuin jännittävä patikkaretki tai pieni vesikuuro pikkuisesi kanssa? Ne voivat olla kokemuksia, jotka jäävät elämään heidän muistoissaan, kun taas heidän hymynsä riittää tekemään sinut onnelliseksi!

Jotta kuitenkin voisi lähteä ulos seikkailemaan, lapset – aivan kuin aikuisetkin – tarvitsevat oikeanlaiset varusteet ja suojat. Itse asiassa lapset tarvitsevat jopa parempaa suojaa, sillä he voivat törmätä helpommin ongelmiin. Lisa Will, Stonzin perustaja, on ottanut tämän tarpeen huomioon, ja keskittyy tuottamaan taaperoille kaikenlaisia kenkiä, jotka suojaavat heitä mukavuutta unohtamatta kaikenlaisilla seikkailuilla.

Mikä tekee Stonzista erilaisen?

Stonz keksi mukavan ja suojaavan jalkineen taaperoille silloin, kun kukaan muu ei ollut edes ajatellut koko asiaa. Pikkulasten tarpeiden jatkuva tutkiminen on antanut yritykselle näkemyksen siitä, mikä sopii lapsille parhaiten. He ovat suunnitelleet koko mallistonsa tämän ajatuksen mukaan.

Stonzin tiimi innovoi ja keksii uusia ideoita ja tekniikoita jatkuvasti, jotta ulkoiluretket olisivat aina hieman mukavampia lapsillesi. Esimerkkinä toimivat vaikka merkin pikkulasten lapaset, joissa ei ole peukaloa. Miksi? Koska lapset eivät käytä peukaloitaan hyytävän kylmissä oloissa. Tai heidän kumisaappaansa, jotka on tehty joustavasta, laadukkaasta luonnonkumista. Yrityksen tiimi keksii jatkuvasti uusia asioita, joilla varmistetaan, etteivät lastesi hymyt pääse hyytymään.

Stonzin valtava valikoima

Stonzilta löydät valtavan jalkinevalikoiman, jonka kengät on tarkoitettu tekemään lastesi olo mukavaksi kaikenlaisissa tilanteissa. Niihin kuuluvat:

Infant Booties – mukavat pikkulasten saapikkaat syksyksi, talveksi ja kevääksi.

Toddler Booties – mukavat taaperoikäisen kengät syksyksi, talveksi ja kevääksi.

Infant Mittz - 100% vedenkestävät saapikkaat, jotka pitävät pikkulapset lämpiminä.

Youth Mittz – 100% vedenkestävät saapikkaat, jotka pitävät nuoret lämpiminä.

Rain Boots – Kumisaappaat luonnonkumista 100% puuvillavuorella.

Winter Scout Boots – Kestävät ja kevyet saapikkaat, jotka pitävät ulkoilman ulkona.

Winter Trek Boots – Liukastumista ehkäisevät ja kevyet patikkakengät, jotka kestävät hyytävää kylmää.

Bootie Linerz – Vuori, joka sopii kaikkiin Stonz Booties-kenkiin ja tuo hieman lisää lämpöä.

Rain Boot Linerz – Vuori, joka antaa lisälämpöä taaperon tai nuoren jaloille sateisella kelillä.

Ann Miller
FEW LEFT
Chaz
FEW LEFT
Ann Miller
FEW LEFT
Dottie
FEW LEFT
Poca
FEW LEFT
Dandy
FEW LEFT
High
FEW LEFT
Sivu 1 / 4

238 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK