Shepherd, Kengät

246 osumaa

Johtaja Euroopassa

Shepherd on ruotsalainen tuotemerkki, joka perustettiin 1982. Nykyään merkki on johtava erilaisten lampaannahkaisten jalkineiden valmistaja Euroopassa. Shepherdin visio on tuottaa ja myydä korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan ja luotettavalla toimitusajalla. Shepherd kuuntelee herkästi asiakkaiden tarpeita ja reagoi käyttäjien palautteeseen optimoidakseen laadun. Shepherd-tossut ovat yksi ihanimmista asioista, mitä voit jalkaasi laittaa.

Villa tänä päivänä

Shepherdiltä löydät eri mallit sekä kuulaille kesäaamuille että kylmille talvipäiville. Villa on täydellinen materiaali kenkiin. Lampaat elävät ison osan elämästään ulkona, ja niiden villa kestää sään kuin sään ja pitää lämmön sisällä ja kosteuden ulkona. Viime vuosina lampaannahkasaappaat ovat tehneet läpimurron ja tänä päivänä sellaiset voi nähdä monen muoti-ikonin jalassa. Kengät ovat muuttuneet jokapäiväisestä mukavuudesta myös muoti-ilmiöksi, kun joukko lahjakkaita suunnitelijoita yhdistivät materiaalin käytettävyyden klassisiin sekä nykyaikaisiin malleihin. Shepherd näki päivänvalon ensimmäistä kertaa 1980-luvulla Ruotsissa. Toisinsanoen kaukana tästä päivästä, jolloin lampaannahkatossut ovat suosittuja ja niitä markkinoidaan muoti-ikonien Instagram-virrassa. Shepherd aloitti pienestä ja saavutti yleisönsä käytännöllisillä kengillään.

Shepherd ja vastuu

Shepherd kantaa vastuun siitä, että tuotteet tulevat vastuullisilta ja valvotuilta lampaankasvattajilta. Myös alihankkijat allekirjoittavat sopimuksen Shepherdin kanssa. Sopimuksella alihankkijat takaavat, ettei niin kutsuttua mulesing-toimenpidettä käytetä. Sopimuksen allekirjoittaa myös paikallinen eläinlääkäri.

Nahan käsittely on myös säännelty ja valvottu prosessi. Sekä Shepherdin omat tehtaat että alihankkijoidemme tehtaat pitävät ympäristöystävällisyyttä tärkeänä arvona – näin on myös kuljetuksessa.

Yhdistä lampaannahkakenkäsi

On useita tapoja yhdistää Shepherd-kenkäsi. Suurin ero on siinä, minkälaiset kengät valitset: etsitkö Shepherd-tohveleita, kenkiä vai saappaita? Pariin mukavia tohveleita sopii oikeastaan kaikki (paitsi juhlamekko tai puku). Parasta on kuitenkin maata sohvalla mukavissa college- tai pyjamahousuissa ja lempipaidassa, jaloissa pari lämpimiä Shepherd-tohveleita.

Yksi markkinoiden suosituimmista malleista on vakaa Sanna Outdoor -kenkä, jonka sisäpuoli on lämmintä villaa ja ulkopuoli vahvaa ja kestävää nahkaa. Nämä kengät sopivat sekä farkkujen että toppahousujen kanssa. Täydelliset pitkille kävelyille tai ostosreissulle.

Villa on ilmiömäistä

Lampaiden ihana villa on hyvää monesta syystä.

  • Villa on uusiutuvaa
  • Villa on itsepuhdistuvaa
  • Villa on lämmintä ja kaunista
  • Villa suojaa kosteudelta
  • Villa toimii sekä kesällä että talvella

Shepherd-kengät netistä Footwaylta

Footway on kerännyt yhteen yli 150 ihanaa Shepherdmallia. Voit yksinkertaisesti lajitella malleja vasemmalta löytyvien suodattimien avulla. Anna jalkojesi viihtyä vuoden ympäri Shepherd-kenkäparissa.

Julkaisuja aiheesta Shepherd
I
IRJA KIVISTÖ -
Bettina, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
Tessan Honey
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Kelly Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

246 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK