Selected, Kengät

6 osumaa

Selected kengät – valikoima muodikkaita, laadukkaita jalkineluomuksia

Selected kengät on suunniteltu laadukkaasti ja kestävästi, sekä ehdottoman tyylikkäästi. Nämä varmalla asenteella varustetut jalkineet ovat niin mukavat, että saavat jokaisen käyttäjänsä haluamaan pukea ne jalkaansa kerta toisensa jälkeen. Selected-kenkävalikoimaan kuuluu useita upeita, muodikkaita luomuksia, kuten mukavat tennarit, retrot purjehduskengät, näyttävät Selected bootsit ja tyylikkäät juhlakengät. Hanki sinäkin itsellesi laadukasta skandinaavista designia!

Selected kengät tyylikästä skandinaavista designia

Pohjoismainen Selected perustettiin vuonna 1997 ja tuotemerkkiin kuului aluksi ainoastaan miesten vaatteita ja jalkineita. Vuodesta 2008 lähtien yritys on valmistanut myös omalla Selected Femme –tuotemerkillään tunnettuja naisten vaatteita ja jalkineita ja tätä nykyä miesten valikoima tunnetaan puolestaan nimellä Selected Homme. Jokainen Selected-tuotemerkin kenkäpari on valmistettu aidolla skandinaavisella muotoilulla ja ehdottomalla laadukkuudella.

Astetta tyylikkäämpään arkeen ja juhlaan Selected kengissä

Selected kenkien valikoimasta löytyy huippumuodikkaita jalkineita arkeen ja juhlaan. Useat kenkämallit sopivat molempiin tarkoituksiin ja ylipäätään aina silloin, kun haluat jalkoihisi jotain hieman tyylikkäämpää, joka on varustettu varmalla asenteella. Selected kenkiä on saatavilla lukuisissa malleissa. Valikoimaan kuuluu kenkämalleja purjehduskengistä ja tennareista aina juhlakenkiin ja bootseihin – sekä kaikkea siltä väliltä. Valitse suosikkisi jo tänään!

Selected kengät verkossa Footwayllä

Miltä kuulostaa varman tyylikäs kenkävalinta, joka yhdistyy niin arkiseen kuin juhlavaankin asuusi? Useat ovat löytäneet Selected kengät ja pysyvät niille uskollisina. Liity tyylikkäisiin tiennäyttäjiin ja hanki omat Selected kenkäsi meiltä Footwayltä jo tänään! Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

Yoshi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vic Suede
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sel East
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Uutuudet
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Vic Suede
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sel East
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Yoshi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

6 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK