Kengät Netistä

3 osumaa

Ympäristöystävälliset Olsenhaus Pure Vegan kengät

Jos tyyli- ja ympäristöasiat ovat molemmat lähellä sydäntäsi, Olsenhaus Pure Vegan kengät ovat sinua varten. Hyvä omatunto ja tyylikkäät kengät eivät ole enää ristiriidassa, sillä Olsenhaus Pure Vegan kengät valmistetaan 100 % kasviperäisistä materiaaleista ympäristöystävällisillä metodeilla.

Olsenhaus Pure Vegan kenkien konsepti

Olsenhaus Pure Vegan kengät valmistetaan täysin ilman eläinperäisiä tuotteita. 2008 perustettu brändi pitää valmistusmenetelmien sekä -materiaalien eettisyyttä keskeisenä periaatteena. Tyylikkään ajankohtaisen muotoilunsa ansiosta Olsenhaus on todistanut, että eettiset periaatteesi voivat kulkea käsi kädessä tyylikkyyden kanssa. Olsenhaus pitää kenkien muotoilua tärkeänä, sillä heidän mielestään sinulla on oikeus olla tinkimättä eettisistä periaatteista pukeutumistyylisi takia.

Olsenhaus Pure Vegan kengät - mallisto ja hoito

Olsenhaus Pure Vegan ylläpitää laajaa valikoimaa erilaisia malleja, joka takaa sinun löytävän juuri omaan tyyliisi ja tarpeeseesi sopivat jalkineet. Olsenhausin valikoimasta löytyy klassiseen tyyliin sopivia ajattomia malleja sekä räväkälle pukeutujalle värikkäin kuosein koristeltuja jalkineita. Kenkien säännöllinen hoito valmistusmateriaalille soveltuvalla hoitotuotteella pidentää kenkien käyttöikää ja pitää ilmeen raikkaana, ympäristöystävällisyydestä puhumattakaan.

Tilaa Olsenhaus Pure Vegan kengät helposti netistä Footwayltä

Footwayltä on helppo tilata Olsenhaus Pure Vegan kengät, sillä tarjoamme nopean toimituksen sekä maksuttoman postituksen ja palautuksen. Tämän lisäksi kenkien sovittaminen käy vaivattomasti kotona, sillä tarjoamme myös 180 päivän avoimen kaupan. Tilaa hyvällä omallatunnolla uudet kengät jo tänään!

Force Wmn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Veloce Wmn
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Mars
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

3 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK