Saucony Kengät Netistä

53 osumaa

Saucony kengät aktiiviliikkujalle

Saucony kengät on suunniteltu kaikentasoisille juoksijoille. Värikkäässä valikoimassa on tarjolla yksilöllisiä malleja sekä naisille, miehille että lapsille. Jalkineiden mukavuudesta huolehtivat napakka tuki nilkalle sekä erityisesti aktiiviliikkujille suunniteltu pohja.

Vapaa-aikaan ja kilpailuun

Saucony kengät soveltuvat erityisen hyvin aktiivisesti juoksua harrastavalle. Mallisto on rakennettu yksilöllisyyttä silmällä pitäen siten, että juoksujalkine valitaan lenkkeilijän askeleen eli pronaation mukaisesti. Näin pidennetään paitsi kengän käyttöikää myös sen käyttömukavuutta. Sanonta kuuluukin, että Saucony-lenkkareilla askel pitenee, kevenee ja nopeutuu. Saucony-kengillä voit juosta kaikenlaisissa maastoissa: maantiellä, metsässä sekä vaikka pururadalla. Kilpajuoksijoille merkillä on oma mallistonsa, joka on suunniteltu eritoten ammattijuoksijoiden vaatimuksia silmälläpitäen. Teknisesti Saucony hyödyntää niin sanottua SAUC-FIT-teknologiaa, joka käytännössä tarkoittaa pehmeämpää ja mukavampaa askelta. Tukeva pohja pitää jalan suorassa, ja näin voit helposti estää usein aktiivisen harjoittelun lomassa syntyviä urheiluvammoja. Lenkkareiden värit vaihtuvat kausittain, mutta Saucony-mallistosta löytyvät siitäkin huolimatta takuuvarmat suosikkivärit vuoden jokaiseen keliin.

Saucony kengät tarjoavat mukavuutta

Sauconyn monipuolisesta valikoimasta löytyy helposti kenkä kaikentasoisille liikkujille. Esimerkiksi huippukevyet Saucony Progrid kengät soveltuvat täydellisesti esimerkiksi rauhalliselle aamulenkille. Iskua vaimentavat kantapohjan tehokkaat, paksut tyynyt. Jämäkkä pohja pitää jalan oikeassa asennossa, vaikka liikkuisit haasteellisessakin maastossa. Toista tyyliä edustaa sen sijaan Saucony Hattory, jota pidetään Sauconyn klassikkomallina. Tämä mukava jalkine soveltuu sekä aktiivijuoksijalle että satunnaiselle hölkkääjälle. Kantapäätä ja jalan takaosaa tukeva lenkkari mahdollistaa erilaiset maastot, joten tällä jalkineella voit lenkkeillä haluamassasi ympäristössä ja vaativissakin olosuhteissa. Hengittävä verkkopinta tarjoaa tehokkaan ilmanvaihdon pitkilläkin juoksumatkoilla, jolloin energiaa vapautuu itse suoritukseen sekä sen parantamiseen. Huippukevyt kenkä kulkee mukanasi vaikka matkoilla, ja näin treenaus voi jatkua, olitpa missä päin maailmaa tahansa.

Helppohoitoinen kenkä säähän kuin säähän

Saucony kengät soveltuvat säähän kuin säähän. Käytön jälkeen ne on kuitenkin hyvä tuulettaa ja puhdistaa, jotta maksimoit lenkkareiden käyttöikän. Sauconyt on helppo pitää puhtaana, kunhan muistat muutaman perussäännön: Ensinnäkin juoksukengät on lenkinjälkeisen tuuletuksen ohella hyvä pestä säännöllisesti. Pesuun soveltuu kostea liina sekä muutama tippa saippuaa. Irtolika ja pöly tulisi poistaa kuivana. Kostealla liinalla varovasti pyyhkien saat irti lenkin aikana kertyneen hiekan tai muun lian. Vaikka Sauconyt kestävät käytössä kauan, pestessä ei suositella voimakasta hankausta, sillä se voi rikkoa tennarin pintaa. Halutessasi voit pestä kengät myös pesukoneessa, kunhan muistat pitää lämpötilan alhaisena. Lenkkareiden pesuun riittää 30 astetta. Tehokas ilmakuivaus pesun jälkeen on ensisijaisen tärkeää.

Saucony kengät netistä Footwayltä

Osta Saucony kengät nyt kätevästi verkosta - saat meiltä parhaan mahdollisen hinnan! Lisäksi tarjoamme kaikille asiakkaillemme kaupan päälle ilmaisen toimituksen sekä jopa 180 päivän palatuusoikeuden. Monipuoliseen valikoimaamme voit tutustua rauhassa kotona ja tilauksen voit tehdä missä ja milloin sinulle sopii. Kätevän hakukoneemme avulla löydät etsimäsi kengät nopeasti ja varmasti. Mikäli sinulla on kysyttävää kengistä, hinnoista tai toimitusehdoista, kysy rohkeasti neuvoa asiakaspalvelustamme. Tervetuloa ostoksille!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Guide Iso Navy/red
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ride 9 Navy Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

53 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK