Etsi lempikenkäsi täältä!
0

Sanders Kengät Netistä

Sanders kengät - ajatonta eleganssia

Sanders kengät saivat alkunsa jo vuonna 1873 Britanniassa. Klassista tyyliä, laatua sekä käyttömukavuutta yhdistelevät kengät tunnetaan perienglantilaisesta eleganssistaan sekä tyylikkyydestään. Ajattomasta mallistosta löytyy lempipari jokaiseen makuun.

Ajatonta klassista tyylikkyyttä

Sanders kengät syntyivät veljespari William ja Thomas Sanden toimesta vuonna 1873 pienessä Rushdenin kylässä, Northamptonshiressa Iso-Britanniassa. Pitkät perinteet ovat vaalineet tämän tyylikkään tuotemerkin historiaa siten, että mallisto on pysynyt miltei muuttumattomana syntymästään saakka. Modernia tuntua kenkään ovat luonnollisesti tuoneet korkealaatuisten valmistusmateriaalien kehittyminen sekä käyttömukavuuden parantaminen siten, että se vastaa nykyaikaisen jalan tarpeita. Tämä yhä perheyrityksenä toimiva merkki käyttää valmistuksessa muun muassa lampaan nahkaa, ja toiminta jatkuu jo neljännessä sukupolvessa. Kengät valmistetaan yhä käsityönä, perinteisiä taitoja ja metodeja kunnioittaen. Tänä päivänä moderni, aktiivinen kulkija löytää trendikkäästä mallistosta historiallisen kengän, joka on tyyliltään klassisen elegantti mutta jossa on myös hyödynnetty nykyaikaista, käyttömukavuutta huomattavasti lisäävää teknologiaa.

Sanders kengät pitävät jalan lämpimänä

Vaikka mallisto on monipuolinen, on Sandersin valikoima silti helppo tunnistaa. Esimerkiksi Sanders Curling kenkä on täydellinen jalkine talveen, jolloin tyylikkäänä pysyminen voi ankarien sääolosuhteiden seurauksena olla haasteellista. Pitkä varsi suojaa jalkaa paksuakin lumikerrosta vastaan, ja lämmin, pehmeä vuori pitää lämmön siellä, missä pitääkin. Kun yhdistät jalkineet lämpimiin toppavaatteisiin sekä tyylikkäisiin asusteisiin, saat kokonaan uuden asun, joka ei ole vain tyylikäs vaan myös säänpitävä. Sanders Jamtland kenkä sen sijaan on hieman lyhyempi nilkkurimalli, jossa on niin ikään lämmin vuori. Pinta hylkii tehokkaasti kosteutta. Paksu pohja on tyylikäs lisä talviseen tai syksyiseen asuun, ja lisäksi se tarjoaa lisäsuojaa kosteutta ja kylmyyttä vastaan säässä kuin säässä.

Hoito pidentää käyttöikää

Sanders kengät ovat helppohoitoiset, mutta pidennät kengän käyttöikää entisestään, kun puhdistat sen säännöllisesti. Koska jalkineet valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista, ne kestävät kovaakin kulutusta, mutta pesun kanssa tulisi olla tarkkana: pintaa ei saisi hangata liian voimakkaasti. Kenkä myös kannattaa puhdistaa sen materiaalille tarkoitetuilla aineilla. Kuivan lian ja pölyn voit helposti poistaa esimerkiksi kuivalla liinalla tai kenkäharjalla: näin roskat eivät jää kengän pintaan pysyvästi, ja jalkine on jatkossa huomattavasti helpompi pitää puhtaana. Etenkin loskakelien aikana kengät kannattaa suojata erityisillä suoja-aineilla. Näin voit olla varma, että saat Sanders-jalkineillesi pisimmän mahdollisen käyttöiän. Pitkäaikaisen käytön jälkeen kengät kannattaa lisäksi tuulettaa, jotta ne on mukavampi laittaa jalkaan seuraavalla käyttökerralla.

Sanders kengät netistä Footwayltä

Osta Sanders kengät nyt edullisesti Footwayltä! Tarjoamme kaikille asiakkaillemme kaupan päälle ilmaisen toimituksen sekä jopa 180 päivän maksuttoman palautusoikeuden. Footwayllä voit siis shoppailla turvallisesti ja kaikessa rauhassa vaikka kotisohvaltasi. Toimitamme tuotteet nopeasti, ja voit sovittaa niitä rauhassa kotona. Monipuolisesta valikoimastamme löydät helposti kengät vaikka koko perheelle. Pistäydy siis kaupassamme vaikka heti: valtava valikoima on vain klikkauksen päässä. Tervetuloa ostoksille Footwaylle!

Sivu 1 / 1
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×