Tohvelit ovat kuin vapaa-aikaa jaloillesi. Mukavien tohvelien vetäminen jalkaan on kuin lähtisi lomalle ja samalla tulisi kotiin. Tohvelit ovat lähisukulaisia sandaalien kanssa, mutta sopivat paremmin löhöilyyn kuin juhliin. Tohvelit ovat jalkojesi pelastajat.

Meidän suosituimmat tohvelimme ovat saksalaisen tohvelijätin, Birkenstockin, tuotantoa. Birkenstock on tehnyt maailmanlaajuista menestystä varsinkin luonnonmateriaaleilla, kuten tammikorkilla. Heidän tohvelinsa tehdään myös ergonomisiksi täyttämällä jalkaholvit, jotta koko jalka saisi tarvitsemansa tuen. Suurimmalla osalla tohvelien omistajista on pari vanhoja kunnon Birkenstockeja käytettäväksi silloin, kun jalat tarvitsevat hiukan erityishuolenpitoa – jota tarvitaankin itse asiassa joka päivä. Moni Birkenstockien käyttäjistä käyttääkin niitä jatkuvasti.

Tohvelikategoriasta löydät myös klassiset puukengät. Suosituin merkkimme on Mohedatoffeln, joka on ollut olemassa jo 1800-luvulta asti. Meiltä löydät monta suosittua mallia, mutta eniten klikkauksia saa Alfred Black yönmustalla nahalla ja vakaalla puupohjalla.

Jos puu on sinulle vähän liian kovaa, tutustu mukaviin ja pehmeisiin tohveleihin tanskalaiselta Glerupsilta. Nämä tohvelit valmistetaan 100 prosenttisesta luonnonvillasta ja ne lämmittävät jalkojasi kunnolla. Ne ovat päivänselvä ehdokas, kun lumi hiljalleen peittää nurmikon tai syksyisiin lukuhetkiin sohvannurkassa. Glerupsin tohvelit mukautuvat jalan muotoon ja siksi niistä tulee yhä mukavammat ajan myötä!

Ruotsalainen Sherpherd valmistaa myös lämpimiä ja mukavia tohveleita lampaannahasta mokkapohjilla. Monet kutsuvat mallia Magnus ”kaikkien tohveleiden esi-isäksi” ja se on selvä valinta sisätiloissa vietettyihin viileisiin tai kylmiin päiviin ja aivan paras malli pujottaa jalkaan aamuisin. Yhtä vähän, kun itse haluat herätä ilman peittoa tai tyynyä, haluavat jalkasi koskettaa kylmää puulattiaa aamuisin. Pari lampaankarvatohveleita herättävät jalkasi kaikkein lämpimimmällä ja mukavimmalla mahdollisella tavalla!

Toinen ruotsalainen suursuosikki, Kavat, syntyi 1970-luvulla Ragnar Karlssonin työskenneltyä C.A. Jonssonin kenkätehtaalla. Me kerta kaikkiaan rakastamme Raggen lainausta kenkien valmistuksesta ”Ei mitään hemmetin sontaa”. Tänä päivänä Kavat on kansan rakastama kenkämerkki, jonka lasten kenkiä moni arvostaa. Footwaylla Munkedal- ja Pitea-tohvelit menevät kuin kuumille kengille ja se ei olekaan ihme, kun mottona on ”Ei mitään hemmetin sontaa”. Etsitpä sitten tammikorkkitohveleita jalkaholveille, puukenkiä arkeen, pehmoisia tohveleita kylmiin aamuihin tai pikkutossuja lapsille, löydät sinä ja jalkasi varmasti uusia ystäviä tohveliosastoltamme.

×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)

Valitse koko joka sopii sinulle!

Merkki
Minun suosikkini
  • Tänne tulevat kaikki sinun suosikkikenkäsi tallentumaan!
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×