Flip Flopit

2 osumaa

Primo Piano -kengät – ajatonta, laadukasta eleganssia

Primo Piano valmistaa naisten nilkkureita ja saapikkaita, jotka huokuvat ajatonta klassisuutta ja eleganssia. Nämä upeat jalkineet kestävät ajan hammasta niin laatunsa kuin ajattomuutensakin ansiosta. Osassa kengistä on lämmittävä karvavuori, joka pitää jalat lämpiminä pakkasilla. Yhteistä Primo Piano -kenkien ilmeelle ja designille ovat niiden upeat yksityiskohdat, jotka saavat nämä kengät näyttämään tarkkaan harkituilta luomuksilta. Aito nahka ja pitävä, kestävä kumipohja tekevät Primo Piano -kengistä järkevän hankinnan, ja näissä kengissä on kaiken lisäksi loistava hinta-laatusuhde. Jos etsinnässä ovat uudet, kauniin naiselliset nilkkurit syksyyn tai pitkävartiset saapikkaat talveen, kurkista Footwayn kattavaan Primo Piano -kenkien valikoimaan.

Primo Piano -kengät - miten hoidat niitä?

Primo Piano -kengät ja -saapikkaat valmistetaan aidosta nahasta. Nahan perushuolloksi riittää hyvin se, että likaannuttuaan nahan pinta pyyhkäistään nihkeäksi vedessä kostutetulla liinalla. Tämän lisäksi sääännöllinen tuuletus auttaa pitämään jalkineet mukavan raikkaina. Kenkiä ulkona tuuletettaessa on syytä muistaa, että ne sijoitetaan katoksen alle, jotta mahdollinen sade ei ulotu niihin. Mikäli kengät kuitenkin kastuvat sateessa tai lätäköissä, niitä ei kannata kuivattaa lämpöpatterin päällä, vaan antaa niiden sen sijaan kuivua huoneenlämmössä sanomalehtiä sisällään. Jos nahkakenkiään haluaa helliä tarjoten niille pintaa suojaavan käsittelyn, ne kannattaa kyllästää nahalle sopivalla tuotteella. Näin estetään lian, pölyn ja veden tunkeutuminen syvemmälle materiaaliin. Käsittely on hyvä tehdä uudille kengille ennen niiden käyttöönottoa sekä sen jälkeenkin säännöllisin väliajoin.

Primo Piano -kengät – tyylikkyyttä arkeen ja juhlaan

Primo Piano on siitä loistava kenkämerkki, että sen taidokkaasti ja tyylikkäästi valmistamat luomukset sopivat yhtä lailla niin arkeen kuin juhlaankin – sen suurempaa hälyä ilmoille nostamatta. Siron naiselliset saapikkaat sopivat nimittäin sekä jokapäiväiseen pukeutumiseen farkkujen ja muiden arkivaatteiden kanssa että myöskin juhlavampiin asuihin, joihin halutaan yhdistää mahdollisimman vähäeleiset, mutta silti kauniit ja näyttävät kengät. Miten olisi vaikkapa lämpöiseen neulemekkoon yhdistettävät, soljilla koristellut biker-tyyliset pitkävartiset ja tolppakorolla varustetut saappaat? Tai vaihtoehtoisesti nilkkurimalliset, sivun vetoketjulla varustellut matalapohjaiset jalkineet töihin suunnatessa? Nämä ja monet muut Primo Piano -mallit löydät näppärästi Footwayn valikoimasta.

Löydä kauniit Primo Piano -kengät Footwaylta

Luuletko, että Primo Piano voisi olla sinun kenkämerkkisi? Tai ehkäpä haluat vielä tsekkailla muita merkkejämme? Jos haluat kokonaisvaltaisen katsauksen siihen, mitä upeita kenkiä meillä on tarjottavana sinun koossasi, klikkaa hakutyökaluumme oma kokosi ja saat näkösälle mallit, joista löytyy omaa kokoasi. Tai onko etsinnässä kenties tietyn väriset kengät? Valitse siinä tapauksessa hakukriteeriksi haluamasi väri. Voit myös suodattaa kenkiä niiden kategorian mukaan. Kun tilauksesi on valmis, toimitamme sen sinulle tuotapikaa, reiluin toimituisehdoin. Jäikö jokin mietityttämään? Jos, niin ei hätää! Osaava ja auttavainen asiakaspalvelumme on täällä sinua varten!

Sivu 1 / 1

2 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK