Kengät netistä

|

Sivu 1 / 142

Kenkiä kaikille

Suomessa on kylmä melkein vuoden ympäri. Saamme ehkänauttia muutamista aurinkoisista päivistä jos hyvin käy kesällä. Joten mistämeidän pitäisi sitten iloita? Voiko tämä kylmä ilmasto ja pimeä syksy jatalvi-illat tarjota meille jotain hyvää? Voi hyvinkin, vastaus on kengät.

Footwaylla rakastammekenkiä. Klassisia ja kauniita ja käytännöllisiä kuin monipuolisiakin. Meiltälöytyy malleja Dr.Martenseilta, Blundstonelta, Clarksilta, Vagabondilta,Timberlandilta ja monelta muuta vaellukselle tai lauantai-iltaan kaupungille.Nyt onkin aika ostaa kengät syksyyn jotta varpaat pysyvät lämpiminä.Jeesuksellakin oli kengät tuhansia vuosia sitten takaperin, mongolialaisillakinoli kengät jalassaan kun valloittivat puoli maapalloa. No, ehkä niin kauasmeidän ei kuitenkaan pitäis mennä, mutta klassiset  mustat nahkasaappaat tulevat armeijasta jasotilasmaailmasta sen jälkeen ne tulivat tutuiksi punkrokkareiden  maailmasta.

Punkkareilta kotitalouksiin

Aika hauskaa että jokintodella epäsotilaallinen ryhmä kuten punkkarit ja anarkistit valitsivat nämäkengät omaksi trademarkikseen. Näiden aikojen jälkeen löysivät nämä kengät myöskotiin tavallsiten ihmisten vaatekaappeihin. Dr.Martens oli muutama vuosi sittenmaaillman kahdeksanneksi eniten kasvava yritys Isossa-Britanniassa, kiitossiitä suurelle yleisölle jotka tajusivat näiden klassisten kenkien hienouden.Nyt markkinoilla on myös paljon muita merkkejä jotka saavat katseet kääntymään.Kuka nyt ei haluaisi paria Chelsea buutseja tai klassisia Timberland buutseja?Joten älä harmistu vaikka aurinko alkaakin laskea aiemmin ja aiemminlokakuussa, tai ehkä aiemmin. Sen sijaan voit tanssia sadetanssia syksynkunniaksi ja istuutua koneen ääreen ja löytyää upein pari itsellesi meidänkotisivuiltamme. Syksy ja talvi ovat sinun ystäviäsi. Kaulahuivit, rotsit,farkut ja pörröiset villapaidat täydellisesti tälläisten kenkien kaveriksi.

Vähissä
×
×
Suosikki on lisätty
Noin, nyt kengät löytyvät suosikeista :)
Poista kaikki

8500 Osumaa
Jotta saamme tietää, mitkä kengät olet valinnut ostoskoriin, millä koolla olet päättänyt lajitella kenkiä jne, käytämme niin sanottuja cookieseja. Jatkaaksesi surffaamista Footway.fi sivuilla hyväksyt, että käytämme niitä.×