Sandaalit ja tohvelit

4 385 osumaa

Sandaalit ja tohvelit

Meillä Footwaylla sandaalit ja tohvelit ovat esillä samassa kategoriassa, jotta voisit löytää helposti etsimäsi kaivatessasi helposti jalkaan sujahtavia, mukavan tuntuisia ja huolettomia jalkineita tilanteeseen kuin tilanteeseen ja tyyliin kuin tyyliin sopien. Valikoimaamme kuuluu runsaasti eri mallisia sandaaleita ja ylellisen pehmeitä tohveleita, joita pääset selaamaan kätevästi hakutyökalumme avulla. Meiltä saataviin sandaalimalleihin kuuluvat esimerkiksi gladiaattorisandaalit, flip flopit, puukengät ja sporttisandaalit. Tohveleiden osalta löydät meiltä takuulla jalkoja hellivät, lämminvuoriset mallit eri materiaaleista ja eri päällisvaihtoehdoilla valmistettuina. Tervetuloa löytämään omat suosikkisi jo tänään meiltä Footwaylta!

Materiaaleissa ja malleissa riittää valinnanvaraa

Koska niin sandaaleita kuin tohveleita on saatavana tunnetusti laajasta ja kattavasta valikoimastamme joka makuun, tyyliin ja tilanteeseen sopien, löydät epäilemättä suosikkisi selatessasi tarjontaamme. Uskallamme tosin väittää, että näihin jalkineisiin tutustuessa voi iskeä valinnnanvaikeus, joten mikset tilaisi samalla kerralla vaikkapa muutamaa paria? Näin voit antaa myös suosikkisandaaliesi tai -tohveleidesi välillä levätä, sillä kenkien vaihtelu auttaa pitämään ne paremmassa kunnossa ja lisää siten niiden käyttöikää. Jalkineiden on myös hyvä olla käyttötarkoitukseensa sopivat, joten suosittelemme eri tilanteita varten erilaisia kenkiä. Sandaali- ja tohvelivalikoimassamme voit tutustua niin korkkipohjaisiin tai perinteisistä puukengistä inspiraationsa saaneisiin malleihin kuin vaikkapa urheilullisiin, tekstiilisiin sporttisandaaleihin. Tohvelien osalta valittavana on perinteisiä mokkanahkaisia ja tekstiilistä valmistettuja malleja kuin vaikkapa ulkokäyttöönkin sopivia, synteettisestä materiaalista valmistettuja vaihtoehtoja. Mallista riippuen niin sandaalit kuin tohvelitkin sopivat käytettäväksi sisällä, ulkona, työssä, vapaa-ajalla – you name it!

Tunnettujen kenkävalmistajien sandaaleita ja tohveleita

Olemme ottaneet valikoimaamme niin sandaaleita kuin tohveleitakin suosituilta kenkävalmistajilta, jotta voimme varmistua siitä, että tarjoamme sinulle vain laatutuotteita. Sandaalivalikoimastamme löytyy esimerkiksi Birkenstockin, Schollin, Eccon, Crocsin, Duffyn, Timberlandin ja Merrellin klassikko- ja uutuusmalleja. Tai mikäli olet etsimässä tällä kertaa suloisen pehmeitä tohveleita, tutustu esimerkiksi Canada Snow’n ja Uggin tähdittämään valikoimaamme. Myönnetään – näitä ihanuuksia voi olla lähes mahdonta vastustaa! Sandaalien ja tohveleiden väreissäkin on valinnanvaraa neonpunaisesta ja metallinhohtoisista sävyistä aina klassiseen mustaan, kamelinruskeaan ja valkoiseen. Tai jos eläinkuosit ovat sinun juttusi, löydät nekin täältä.

Footway tarjoaa kattavan valikoiman sandaaleita ja tohveleita

Olet jo varmasti huomannut, että Footwayn sivuilta löydät kenkiä joka makuun ja tarpeeseen, eivätkä sandaalit ja tohvelit ole tästä suinkaan mikään poikkeus. Meiltä voit tilata vuoden ympäri sandaalit myös talviloman etelänmatkaa varten, tai tohvelit vaikkapa koleana kesänä jalkoja lämmittämään. Aina edullisten hintojemme ja reilujen tilausehtojemme ansiosta pääset pian nauttimaan uusista kengistäsi. Tutustu sandaali- ja tohvelivalikoimaamme jo tänään ja valitse suosikkisi näiden houkutusten joukosta! Mikäli tilaamasi sandaalit tai tohvelit eivät jostakin syystä olekaan mieleesi, niiden palauttaminen on ilmaista ja mahdollista avokauppamme ansiosta jopa 365 päivän ajan.

Jump
Rio Fuxia
Flora Black
UUTUUS
Flash Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 74

4385 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK