Salomon, Kengät

252 osumaa

Salomon – itsestään selvä valinta todellisille urheilijoille

Salomon on yksi maailman johtavista merkeistä todellisille urheilun harrastajille. 65-vuoden aikana yritys on pyrkinyt jatkuvasti etsimään uusia ratkaisuja muotoilun ja laadun saroilla. Tuloksena heidän mallistonsa ovat jatkuvasti kasvaneet suosiossa hiihtäjien, vuorikiipeilijöiden ja lumilautailijoiden keskuudessa. Salomon valmistaa vaatteita ja kenkiä sekä lasketteluun ja hiihtoon, mutta myös esimerkiksi maastojuoksuun ja moniin muihin ulkoilmalajeihin. Siteiden, monojen, suksien ja varusteiden tuotannossa käytetään mullistavia uusia konsepteja.

Tavoitteena laadukas muotoilu ja alati kasvava suorituskyky

Innovatiivisen muotoilun ja korkean suorituskyvyn kautta Salomon tarjoaa alan viimeisimmät kehitykset aktiiviseen vapaa-aikaan. Tavoitteena on muuntaa uusia ideoita konkreettisiksi konsepteiksi, ja näin jatkuvasti laajentaa mahdollisuuden rajoja. Salomon on pitkään ollut urheilu- ja vapaa-ajan varusteiden eturintamassa, eikä merkkejä heikkenemisestä näy. Päinvastoin mallistot nousevat jatkuvasti uusille laatutasoille. Mutta myös tyyli on tietysti tärkeää. Salomon tarjoaa tukevia saappaita ja kenkiä muodikkaissa väreissä kuten punaisena, sinisenä, mustana ja lilana. Heille jotka pitävät klassisemmasta tyylistä, Salomon tarjoaa maanläheisempiä värejä kuten harmaata, ruskeaa, beigeä ja valkoista.

Ranskalainen perheyritys

Salomonin juuret ovat Annecyssa, ranskalaisten Alppien sydämessä. Yrityksen perusti 1947 hiihtointoilija François Salomon ja hänen vaimonsa sekä poikansa Georges. Yhdessä he suunnittelivat monet markkinoiden ensimmäisistä moderneista suksisiteistä. Vuonna 1997 merkistä tuli osa Adidas Groupia. Kahdeksan vuotta myöhemmin Adidas ilmoitti myyvänsä Salomonin suomalaiselle Amer Sportsille runsaalla 485 miljoonalla eurolla. Nykyään Salomon valmistaa tuotteita erilaisille urheilumarkkinoille, esimerkiksi varusteita vaellukseen, kiipeilyyn, lasketteluun ja lumilautailuun. Heidän mallistojaan myydään yli 40 maassa viidessä maanosassa. Aikaisemmin Salomon valmisti myös rullaluistimia, mutta uusia mallistoja ei ole muutamaan vuoteen julkistettu. Yhä edelleen monien alojen urheilijat pitävät Salomonin tuotteita yksinä markkinoiden parhaista.

Salomon netissä Footwayllä

Footwayllä on laaja valikoima kenkiä, saappaita ja juoksukenkiä Salomonilta. Kun on kyse treeni- ja urheilukengistä, laatu on tärkeä tekijä! Monet valmistavat urheiluvarusteita, mutta moni yritys ei pääse Salomonin tarjonnan laatutasolle.

Julkaisuja aiheesta Salomon
Virpi, Opas, Opas -
Jalmari Männistö, Opas -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

252 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK