Saappaat

136 osumaa

Pari tyylikkäitä saappaita kuuluu tietenkin jokaisen naisen, miehen jalapsen vaatekaappiin. Saappailla järjestät syysilmeen yksinkertaisesti, jasaappaat toimivat erinomaisesti jopa keväällä ja talvella - joitakin voit pitääjopa kesällä.

Mitkä saappaat ovat sitten tyylikkäimmät? Yksi suosikeistamme on hiemankorkeammat saappaat. Vuonna 2015 niiden myynti kasvoi ja ne olivat mukanamuokkaamassa hippimäistä boheemityyliä, joka ajoittui kesään ja syksyyn.Hippeistä puheen ollen: mokka on heidän materiaalivalintansa ja löydät tietystimonia tyylikkäitä mokkasaappaita Footwayltä.

Tyylivihjeitä korkeille saappaille


Tehdäksemme sinusta mahdollisimman tyylikkään, olemme keränneet muutamiavihjeitä esitelläksemme saappaat parhaalla mahdollisella tavalla. Tule mukaantyylimatkalle!

Kapeat housut ovat ainatyylikkäimmät korkeiden saappaiden kanssa. Leggingsit tai skinny-farkut ovatparhaat. Ota päällesi myös bleiseri ja t-paita.

Jos pidät leggingseistä, sinulla ononnea, sillä ne sopivat täydellisesti korkeiden saappaiden kanssa ja näidenkahden asun kanssa on rajua pukeutua kunnon isoon t-paitaan - näin saat aikaanboheemi-ilmeen.

Nythän on niin, että et voi kulkea pukeutuneena boheemiksi koko päivää,varsinkaan et työssä. Mielestämme sinun pitää kokeilla saappaita yhdessätyylikkään kynähameen kanssa. Se antaa sinulle hillitymmän, mutta samallaerittäin selkeän modernin ilmeen saappaiden ansiosta. Jos haluat näyttää vielätyylikkäämmältä, niin silloin voit vaihtaa kynähameen pitempään hameeseen.

Emme jää nyt liikaa kiinni juurikorkeisiin saappaisiin - täällä on myös paljon keskipitkällä ja lyhyellävarrella olevia saappaita. Myös matalampivartisissa saappaissa katsomme hiemantaaksepäin, 70-lukua kohti. Jos haluat yhdistellä saappaita, niiden väreinä ovatbeige, vihreä, musta tai viininpunainen.

Saappaat ovat käytännölliset

Saappaat ovat eräs kaikista käytännöllisimmistä asusteista, joita voitomistaa. Ne toimivat täydellisesti muodikkaan tyylikkäänä, mutta ovat myöserinomaiset puutarhatöissä tai syksyisillä kävelylenkeillä. Footwayllä onpaljon eri merkkisiä saappaita, joista löytyy kaikkia mahdollisia yhdistelmiäeri käyttötarkoituksiin. Täältä löydät kaiken Hunterilta, josta on tullut yksimaailman suosituimmista saapasmerkeistä, ruotsalaisen Kavatin, joka on löytänytmarkkinaraon lastenkengissä - heidän iloisenväriset saappaansa on muotoiltulapsille kaikkiin ajateltavissa oleviin löytöretkiin ja seikkailuihin.

Selaa Footwayn muodikkaita,käytännöllisiä, kauniita, iloisenvärisiä ja ihania saappaita. Toivomme, ettälöydät etsimäsi - jos löydät, meillä on aina nopea toimitus ja 180 päivän avoinkauppa!

Sivu 1 / 3

136 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×