Nilkkurit

50 osumaa

Omaleimaisen muodikkaat Shoe Shi Bar kengät

Fantastista! Tämän omaleimaisempaa ja muodikkaampaa kenkää saa etsiä! Tanskalainen Shoe Shi Bar on jotain uutta ja ihmeellistä. Kenkämerkki on onnistunut luomaan oman uniikin tyylinsä sekoittamalla skandinaaviseen muotoiluunsa ainutlaatuista twistiä sekä Italian että Afrikan inspiroimana. Lopputuloksena on upea mallisto, jonka uniikit helmet loistavat joko hillityissä värisävyissään tai jännittävissä kuoseissaan.

Shoe Shi Bar kengät tanskalaista designia

Samir Souid kasvoi muotialalla työskentelevän isänsä kanssa ja sai pienestä pitäen kiinnostuksensa kenkiin kuljettuaan usein isänsä mukana töihin. Vuonna 2001 harrastuksesta ja intohimosta tuli Souidin ammatti hänen perustaessaan Shoe Shi Bar –tuotemerkin. Kengät ovat tulleet tunnetuiksi muotipiireissä ja tänä päivänä Shoe Shi Bar kengillä on lukuisia faneja ympäri Euroopan.

Joka päivään tyylikkäänä Shoe Shi Bar kengissä

Shoe Shi Bar kengissä yhdistyvät skandinaavinen tyylikkyys sekä italialainen ja afrikkalainen inspiraatio. Jalassa ehdottoman mukavat, ilmeeltään modernin trendikkäät Shoe Shi Bar kengät houkuttelevat upealla mallistollaan. Tuotemerkin kenkävalikoimasta löytyy jokaiselle jotakin; lyhyt- ja pitkävartisia tennareita, saappaita, sandaaleja... Shoe Shi Bar kengät yhdistyvät kaikkiin arkisiin asuihisi ja osa malleista myös juhlaviin asukokonaisuuksiin. Onko valintasi kenties Shoe Shi Bar bootsit, vai joku muu brändin upeista malleista?

Shoe Shi Bar kengät verkossa Footwayllä

Omaleimaisen muodikas Shoe Shi Bar ihastuttaa kenkävalikoimassamme skandinaavisen tyylikkyyden sekä italialaisen ja afrikkalaisen inspiraation yhdistävillä malleillaan! Shoe Shi Bar on ainutlaatuinen ja takuulla muodikas kenkä. Tilaa jo tänään nämä ihastuttavat kengät Footwayn valikoimasta. Ja jotta ostokokemuksesi olisi täydellinen, meiltä saat myös nopean, maksuttoman toimituksen, maksuttoman palautuksen sekä 180 päivän avoimen kaupan.

97-70025 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
56-50051 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-25002 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-13002 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-45001 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
56-50005 Blue
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-36001 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
86-87009 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
96-38002 Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sally
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-00208 Cognac
MUUTAMA JÄLJELLÄ
97-13002 Camel
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Wedge
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

50 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK