Nilkkurit

987 osumaa

Paras sekoitus

Meillä Footwayllärakastamme kenkiä, sen taisittekin jo tietää. Rakastamme myös saappaita.Luonnollisesti rakastamme myös optimaalista sekoitusta kengistä ja saappaista,saapikkaita. Meidän suosituimpia merkkejä ovat Vagabond, Sixtyseven, XTI jaRieker mutta merkkejä löytyy satoja lisää näiden väliltä.

Kengät vai saappaat?

Epävarmuus voi ollarankkaa. Epäilys. Kyvyttömyys valita mitkä kengät sitä laittaisi tänään päälleen kun ystävät painostavatulko-ovella ”mennään jo”. Tunne on tuttu ja sillä ei ole mitään väliä mitäsinulla on päälläsi kuhan kengät ovat priimaa. Ulkona sataa kaatamallaasfalttiin. ”Kengät vai saappaat?” ja kuin salama kirkkaalta taivaalta tuleevastaus: Saappaat. Tietysti. Sanot ystävillesi moikka ja klikkaat itsesi sisäänFootwayn nettisivuille ja selailet loppuillan meidän mahtavaa valikoimaasaapikkaista.

Sopii (melkein) kaikkeen

No ei, huijasimme vain.Tietysti menet ulos ystäviesi kanssa. Meidän saapikkaat pysyvät kotisivuillammeviikonlopun jälkeenkin ja olemme ehkä jopa saaneet uusia mallejakin. Saapikkaatsopivat mainiosti farkkujen kanssa, hameen kanssa, suorien housujen kanssa jasopivat arkeen sekä juhlaan. Lisää? Okei, saapikkaita löytyy korkeakorkoisina,matalakorkoisina, löytyy monissa malleissa ja monilta eri merkeiltä ja sopivatkaikille! Huh, siinä olikin jo paljon saapikkaista mutta jatkammeko? Kivaa!Sinun ei tarvitse olla huolissasi kun sinulla on saapikkaat jalassasi, nepärjäävät hyvin kaikissa haasteissa kuten tavalliset saappaatkin. Ehkä eiRoskildessa kuitenkaan. Toisin sanoen klikkaa itsesi sisään kotisivuillemmeetsi suosikkisi meiltä Footwayltä.

Sivu 1 / 17

987 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×