Matalat Nilkkurit

170 osumaa

Saapikkaat on hieman matalampi versio saappaista. Tosikauniit ja täydelliset sinulle, joka tarvitset kannallisen täydennyksentavallisiin korkokenkiisi. Saapikkaat sopivat kaikkeen ja toimivat vuodenympäri.

Nilkkureita onsuuria määriä erilaisia malleja, niin että varmasti löydät oman suosikkisi -tähän olemme keränneet yli 800 paria tosi kauniita nilkkureita, ihan kaikenvärisiä ja mallisia. Meidän suosituimmat mallimme on valmistanut Vagabond, Eccotai Duffy. Tuotemerkit, jotka eri tavoin tuottavat ihanan kauniita nilkkureita.

Yhdistele nilkkureitasi

Riippuu tietenkin siitä, kuinka valitset yhdisteltävätnilkkurisi - kuten sanottu valittavanasi on useita erilaisia malleja. Parimustia suoralinjaisia himmeän värisiä nilkkureita toimivat esimerkiksi hyvinyhdessä vaaleiden, ehkä hieman kuluneiden farkkujen tai kauniin mustan, lyhyenhameen kanssa. Yhdistele mielellään kauniiden legginsien ja ylipitkän paidankanssa - jos haluat näyttäytyä hieman enemmän, panosta 90-lukuun ja valitsesuuri, yksinkertaisesti kuvioitu pusero.

Syksyllä sopii kauniisti tummansiniset, tyylikkäät farkut japitkä villatakki. Tietenkin voit kävellä niin myös talvella, eihän aina jaksakantaa mukanaan kunnon talvinilkkurieita juhlaan tai klubille.

Yhdistele!

Jalkasi eivät ole aina ikionnelliset nilkkureissasi, ne voivattuntea hieman epätavallista tuntemusta muutaman päivän. Tässä tulee muutamavihje, kuinka voit vähentää jalkojen ja säärien väsymystä!

1) Vaihtele lenkkareita janilkkureita tai kävelykenkiä. Jalkasi ja sääresi väsyvät, koska et vaihtelejalkineita tarpeeksi paljon! Käveleminen jatkuvasti nilkkureilla rasittaa.Kävele töihin esimerkiksi kävelykengillä, mutta käytä nilkkureita siellä. Josmenet ulos tanssimaan, mene sinne nilkkureilla, mutta tanssi balleriinoilla.

2) Etsi paksumpikorkoiset nilkkurit.Mitä paksumpi korko, sen enemmän tukea jalkasi saavat. Kapeampi korko voi kylläolla tosi kaunis - mutta se rasittaa enemmän nilkkoja ja jalkoja. Monissameidän kauneimmissa malleissamme on tosiaan paksumpi korko.

3) Etsi mukavat pehmusteet taipohjalliset. Ne helpottavat kunnolla painetta jaloissasi ja varmistavat, ettäjalan alapinta ei väsy niin paljon. 

4) Väsyneet jalat rakastavatjalkahoitoja. Hemmottele itseäsi jalkahieronnalla ja muulla jalkahoidolla!Toisinaan unohdamme, kuinka usein käytämmekään jalkaparkojamme. Ja nilkkurit jamuut korkkokengät väsyttävät jalkoja enemmän kuin muut kengät. Siksi ontärkeää, että huolehdit jaloistasi muutamana päivänä käyttäesässi nilkkureita.

Sivu 1 / 3

170 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×