Lämminvuoriset Talvisaappaat

11 osumaa

Moon Boot - kulttikengät talveen

Moon Boot kengät saattavat liittyä monien lapsuutensa 1980-luvulla eläneiden talvimuistoihin. Merkki on kuitenkin nykyisin ajankohtaisempi kuin koskaan, sillä sen ajattomia ja huippukevyitä kuukenkiä näkyy niin Lapin laskettelukeskuksissa kuin Alppien rinteillä. Tutustu sinäkin näihin kulttimaineen saaneisiin talvibootseihin!

Neil Armstrongin inspiroimat italialaiset klassikot

Moonbootsit syntyivät alun perin vuonna 1969, kun italialainen Giancarlo Zanatta katseli TV-ruudulta amerikkalaisten astronauttien laskeutumista kuun pinnalle. Hän sai inspiraatiota astronauttien kenkämallista ja päätti luoda kuukenkä-nimeä kantavan brändin, joka on täysissä voimissaan yhä tänä päivänä. Moon Boot löi kuitenkin varsinaisesti läpi vasta 1980-luvulla, jolloin siitä tuli räjähdysmäinen muotisuosikki ja monet muut tuotemerkit alkoivat imitoida kuukenkien mallia ja suunnittelua. Moon Boot -jalkineiden valmistaja on edelleen italialainen Technica Group, joka on laskettelu- ja urheiluvälineiden sekä vapaa-ajan vaatetuksen rautainen asiantuntija. Perinteiset Moon Boot -kengät ovat paksun kumipohjansa ja nailonista valmistetun kuoriosansa ansiosta massiivisen näköiset mutta suloisen kevyet - nämä kengät jalassasi voit unelmoida itsesi laskettelukeskuksen lomatunnelmaan koska tahansa.

Moon Boot kengät pitävät jalat lämpiminä

Jokainen hiihtomäessä aikaa viettänyt tietää, miten ihanalta tuntuu vaihtaa laskettelumonot kevyempiin ja joustavampiin kenkiin päivän päätyttyä. Moon Boots kengät ovat todellinen pelastus, sillä ne lämmittävät jalkoja mukavasti mutta tuntuvat samalla ilmavilta ja kevyiltä. Kuukengät ovat jokaiset tyylitietoisen ja eteläeurooppalaista kenkämuotia seuraavan aikuisen valinta: pitkä- ja puolivartiset kengät lämmittävät jalkoja mukavasti myös suomalaisessa talvisäässä. Valitse klassinen leveä malli tai kapeampi saapas hapsukoristeilla tai ilman. Erityisen hauskat kengät ovat kuitenkin lasten mielestä. Moon Boots Baby sopiikin täydellisesti mielellään lumessa pelmuaville pikku astronauteille. Tarjonnastamme onkin helppo löytää sopiva Moon Boots lapsille, jotka pitävät ulkoilusta sekä näyttävistä ja trendikkäistä talvikengistä. Kenkien raikkaissa väreissä riittää ilonaiheita koko perheelle.

Massiiviset kengät tuntuvat jalassa höyhenenkevyiltä

Moon Boot kengät pettävät ulkomuodollaan - mutta positiivisesti! Liian raskas talvikenkä hidastaa menoa ja saa jalat kipeytymään alta aikayksikön. Sinun ei kuitenkaan tarvitse pelätä ikäviä yllätyksiä, kun jalassasi ovat kevyet Moon Bootsit. Niiden materiaalivalinnoissa on nimittäin kiinnitetty huomiota juuri käyttömukavuuteen ja keveyteen. Perinteisen nylon-kuoren lisäksi kuukengistä on nykyisin saatavilla myös mokkanahkaisia malleja eri värisävyissä - voit valita niistä inkkarityylisen hapsusomisteen tai perinteisen karvavuorin. Klassisten kuukenkien suuri etu on, että voit käyttää niitä kummassa jalassa tahansa, sillä oikean ja vasemman kenkäparin välillä ei ole eroa. Huomaa, että myös mokkakenkien pintamateriaali kestää hyvin kosteutta. Alppimaassa kehitetyt kengät on luotu erityisesti paikallisia olosuhteita ja suuria lämpötilan vaihteluita ajatellen, joten ne ovat ihanteelliset myös Suomen oloihin!

Moon Boot kengät netistä Footwayltä

Osta Moon Boot kengät Footwayn laajasta tarjonnasta. Meiltä löydät italialaisen kenkämuodin lisäksi monia muita kiinnostavia merkkejä ja malleja. Valinta on sinun - kerää suosikkisi ostoskoriin ja napsauta tilaus matkaan. Me tarjoamme kaikille tilauksille ilmaisen ja nopean toimituksen. Voit tutustua tuotteisiin rauhassa vielä kotonakin, sillä saat kaupan päälle 180 päivän palautusoikeuden käyttämättömille tuotteille. Älä siis enää emmi, vaan käy ostoksille täyden palvelun verkkokauppaamme!

Nylon White
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nylon Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sorix2 Snow
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Nylon Petrol
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
IDUN-L BUGWeb Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

11 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK