Lämminvuoriset Talvisaappaat

191 osumaa

MeilläFootwayllä on saappaita moniin eri käyttötarkoituksiin. Mutta useimmatajattelevat luultavasti kumisaappaita tai korkeita mokkasaappaita - tässä, sitävastoin löydät meidän lämpimimmät saappaamme. Ne on tehty pitkiä talvipäiviä,lumileikkejä ja jäisiä urheilulomia varten.

Älä anna kylmän pysäyttää itseäsi

Aika, jolloin toiminnallisuus jamuotisuuntaukset olivat ristiriidassa, on ohi. Tänään sinun ei tarvitse valitatyylikkästä tai lämmintä. Timberland, Sorel ja Kavat ovat vain muutamia niistämerkeistä, joilla on asiantuntemusta pitää kylmä poissa, samalla kun saappaatovat todella kauniit. Emmehän halua minkään niin yksinkertaisen kuin kylmänestää meitä olemasta pitkään ulkona. On olemassa todellakin vähän asioita,jotka ylittävät tammikuisen murskaavan kylmän mutta aurinkoisen kimalluksen.Muutamat asiat tekevät näistä saappaista hieman lämpimämmät ja paremmin sopivattalveen kuin muut saappaat. Pysy mukana, niin katsomme niitä lähemmin!

Ihanaa villaa

Villa on eläinperäinen kuitu, setulee siis eläinkunnasta. Villasta on tullut suosittu siksi, että se sitookosteutta tulematta märäksi, ja siksi voi lämmittää vaikka on kastunut. Monillaeläimillä on villaa niin, että aina villa ei ole lampaasta - myös vuohet,kamelit, kaniinit ja laamaeläimet tuottavat villaa. Paitsi villan kosteuttasitovia ominaisuuksia, on olemassa lukuisia muita asioita, joiden vuoksirakastamme tätä materiaalia. Lian on vaikea tunkeutua villaan ja näin puhdistushelpottuu oleellisesti. Ja sen ansiosta, että villassa on niin paljon happea,se puhdistaa suurimmaksi osaksi itse itsensä. Ei siis ole ihmeellistä, ettäesimerkiksi lammas voi olla ulkona melkein missä säässä hyvänsä ja nauttiasiitä.

Herkullista nahkaa

Nahka on yleisimpiä materiaalejakenkien valmistuksessa. Nahkoja on useita eri tyyppejä riippuen siitä, kuinkaeläimen nahkaa on käsitelty ja jalostettu. Timberland on yksi monistatuotemerkeistä, joka suunnittelee kauniita, luotettavia saappaita - täydellisiätalveen. Ja monet heidän saappaistaan tehdään nahasta. Täytyy kuitenkinmuistaa, että sappaiden hoito on vielä tärkeämpää, jos saappaasi on tehtynahasta - materiaali voi vioittua talven räntäkeleissä. Osta hoitosuihketta jakenkärasvaa.

Upeaa kumia

Kumi on tunnetusti vettähylkivää.Ja vain vettähylkivyys ja pari vuorillisia kumisaappaita saa sinut valmiiksikaikkiin ajateltavissa oleviin talviseikkailuihin. Vincent-tuotemerkki on yksimonista, jotka valmistavat vuorillisia saappaita neopreenistä. Se on kumiseos,jota käytetään muun muassa märkäpuvuissa, johtuen sen kyvystä pitää vettä jasamanaikaisesti eristää lämpöä.

Toivomme, että löydät uudettalvisaappasi täältä Footwayltä. Meillä on loppujen lopuksi yli 250 tähänluokkaan kuuluvaa paria - niin että luultavasti sinunkin lämminvuorisetsaappaasi ovat niiden joukossa. Onnea etsintään!

Sivu 1 / 4

191 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×