Viking Kumisaappaat

86 osumaa

Tietoa yrityksestä, joka valmistaa Viking kumisaappaat

Viking perustettiin jo vuonna 1920. Ensimmäinen Vikingin valmistama tuote oli kumikalossit, jotka kehitettiin suojaamaan nahkakenkiä. Vuoteen 1934 mennessä Viking oli yksi Norjan suurimmista kenkätehtaista tehokkaalla tuotantolinjallaan, joka valmisti jo paljon muutakin kuin pelkästään kalosseja. Vuonna 1970 yritys oli uudistuksen edessä, minkä seurauksena se toi markkinoille ensimmäiset lasten kumisaappaat.Vuonna 1972 yritys esitteli nimikkosaappaansa GORE-TEX® pinnoitteella. Syy siihen, miksi GORE-TEX® muutti täydellisesti Vikingin tuotannon, oli sen mukanaan tuoma hengittävyys, vedenkestävyys, kevyt paino sekä se, että tällä ominaisuudella varustettuja saappaita voitiin käyttää aivan kaikissa säätiloissa ja ympäristöissä. Tämä uudistus aikaansai sen, että Viking kumisaappaat olivat yhtäkkiä ainutlaatuiset ja mukavat jalkineet, joita voitiin käyttää ympäri vuoden. Viking kumisaappaat saavuttivat niin valtavan suosion niiden GORE-TEX® ominaisuuden ansiosta, että vuonna 2006 niitä myytiin jo yli kahden miljoonan parin vuosivauhdilla.

Viking kumisaappaat monessa eri muodossa

Vuosien saatossa Viking kumisaappaat on nähty markkinoilla monena eri versiona, maastoon ja ympäristöön perustuen. Viking metsästyskumisaappaat ovat olleet käytössä pohjoisen ympäristössä nyt jo yli 90 vuoden ajan kestäen mainiostin ajan hammasta. Metsästyssaappaat ovat joustavat ja hengittävät, mikä tekee niistä todella suositut metsästystä rakastavien keskuudessa. Vuosien varrella Viking metsästyskumisaappaat ovat saaneet päivitystä uusimmista teknologioista. Nyt niitä on saatavilla laajassa värivalikoimassa niin miehille, naisille kuin lapsillekin.Viking valmistaa myös lenkkeilyyn suunniteltuja kumisaappaita, joista on tullut lähestulkoon yhtä suosittuja kuin sen tekemistä metsästyssaappaistakin. Hengittävällä mukavuudellaan ja joustavalla pohjallisellaan nämä kumisaappaat ovat vedenkestävät ja soveltuvat näin ollen missä tahansa säätilassa käytettäviksi.Viking valmistaa myös city-mallisia kumisaappaita heille, jotka pitävät kaupungilla kävelemisestä kylmässä, sateessa ja lumessa. Nämä saappaat ovat samaan aikaan sekä tyylikkäät että mukavat, joten ne ovat täydellinen valinta päivittäiseen käyttöön.Kaikki Viking kumisaappaat on varustettu erittäin pitävällä pohjalla, tarkoittaen sitä, että liukastumisen riski millä tahansa alustalla on näillä saappailla huomattavasti pienempi.

Miksi ostaa kumisaappaat?

Etsitpä sitten saappaita sadekeleihin tai lumisiin päiviin, kumisaappaat ovat täydellinen valinta. Ne ovat vedenkestävät, karkeapohjaiset ja mukavat. Materiaaliensa mukanaan tuomine hyötyineen kumisaappaista on tullut yhä suositumpia päivittäisessä käytössä. Ne kestävät hyvin ajan hammasta, näyttävät uusilta vuosi vuoden jälkeen sekä vaativat osakseen hyvin vähäisen määrän huoltoa.

Kumisaappaiden tyyliopas

Joskus taannoin kumisaappaat olivat ainoastaan työkengät. Viimeisimpien teknologisten kehitysten myötä kumisaappaista on tullut kuitenkin yhä suositumpia aivan kaikkien keskuudessa. Sen lisäksi, että kumisaappaat ovat käytännölliset ja mukavat, ne ovat myöskin tyylikkäät ja lisäävät asuusi välittömän piristyksen. Kumisaappaissa näkyvien värien, kuviointien ja tyylien valikoima on suorastaan loputon. Mitkä tahansa kumisaappaat itsellesi valitsetkaan, ne ovat ehdottomat joka paikan saappaasi kaikkein äärimmäisissä säissä. Tumman sävyiset tai mustat kumisaappaat käyvät töihin suunnatessa tai yhdistyvät hyvin viikonlopun lookiin yhdessä farkkujen kanssa. Saappaita on saatavilla lukuisissa eri pituuksissa. Valitse nilkkapituiset saappaat lämpimämpiin sadepäiviin, yhdistäen ne polvipituiseen hameeseen. Varmistathan käyttäväsi pidempivartisia kumisaappaita kapealahkeisten housujen kanssa, jolloin housujen lahkeet sujahtavat mukavasti saappaiden sisään.

Osta Viking kumisaappaat netistä Footwayltä

Meillä Footwayllä on runsaasti mistä valita Viking kumisaappaiden kohdalla. Olipa etsinnässä sitten naisten, miesten tai laasten saappaat, löydät meiltä takuulla sellaiset, joihin rakastut oitis. Footwayltä ostaessasi varmistut siitä, että saat itsellesi takuulla aidot Viking kumisaappaat. Shoppaile siis meillä luottamuksella – toimitamme sinulle pelkkää parasta. Me Footwayllä haluamme tarjota sinulle nautinnollisen ostokokemuksen hauskalla tavalla. Onko sinulla kysyttävää? Olet tervetullut ottamaan meihin yhteyttä, autamme sinua mielellämme!

Seilas Pink
FEW LEFT
Seilas Olive
FEW LEFT
Seilas Yellow
FEW LEFT
FEW LEFT
Ultra Lime/Black
FEW LEFT
Alv Warm Navy
FEW LEFT
Chelsea Jr Black
FEW LEFT
Ultra Blue/Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

86 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK