Kumisaappaat

90 osumaa

Kumisaappaat – sateessa ja paisteessa

Suosituimpia kumisaappaitamme ovat ruotsalainen klassikko Tretorn ja skottilainen Hunter. Valikoimaan kuuluu kumisaappaita myös muiltakin valmistajilta, kuten esimerkiksi Crocs, Dr. Martens, Kavat ja Isle Jacobsen. Täältä löydät kumisaappaat miehille, naisille ja lapsille useissa eri malleissa ja väreissä.

Saappaita kaikille
Ennen vanhaan oli kuitenkin asiat toisin. Ei siitä ole kauaakaan, kun kumisaappaita oli tapana piilotella. Ne otettiin esille sateen sattuessa, käytettiin niin kauan kun oli tarve ja varastoitiin eteiskaapin perälle. Kaupungilla pyöriminen kumisaappaissa oli ennenkuulumatonta – jos niin teki, oli oltava hyvin nopea, ettei kukaan sattuisi näkemään.

Nykyään tilanne on muuttunut hieman, tai oikeastaan paljon. Kumisaappaat saavuttivat suosiota muotipiireissä jo 1960-luvulla, mutta vasta 2000-luvun alussa ne olivat todella muodissa. Kumisaappaista tuli trendikkäitä.

Matalia ja korkeita kumisaappaita saattoi nähdä kaikkialla. Kirjavat purjehdussaappaat suojasivat jalkoja sekä sateelta että lialta. Kumisaappaat eivät olleet enää ulkoiluihmisten omistuksessa, vaan niitä käytti yksi jos toinenkin – niin rokkarit kuin urheiluhullutkin, sekä maalla että kaupungissa.

Rakastamme kumisaappaita
Fiksua. Käytännöllisyys ei saisi sulkea pois kaunista designia, eikä päinvastoin. Kumisaappaat ovat mainio asuste, joka pitää kätevästi jalkasi kuivana – on miltei mahdotonta kastua kumisaappaissa, ellet sitten ui ne jalassa. Koska me rakastamme jalkoja, olemme erityisen ihastuneita kumisaappaisiin. Ne ovat luotettavat, tyylikkäät ja pitävät jalat ihanan lämpiminä kaatosateessa.

Ne sopivat hyvin yhteen trendikkäiden farkkujen tai chinojen kanssa – miksei hameiden ja shortsienkin. Ne ovat yhtä vaikuttavat niin festivaaleilla, kaupungilla, maaseudulla, metsässä, rannalla kuin veneelläkin. Kun vedät villasukat jalkaan, voit helposti lähteä kävelylle talvella. Ne ovat ilmiselvästi kuin luodut festivaaleille: ne kestävät olutta, kuraa, vesisadetta ja kaikkea muuta paremmin kuin rakkaat Converset.

Tänä vuonna kirkuvan räikeät kumisaappaat väistyvät klassisten, hillittyjen värisien saappaiden tieltä. Oliivinvihreä ja viininpunainen ovat nyt in.

Iloitse kanssamme sitä, että rakkaimmat saappaamme ovat löytäneet taas tiensä kulisseista parrasvaloihin. On samantekevää, lupaako Pekka Pouta sadetta, lunta tai aurinkoa. Älä välitä säästä, vaan lähde seikkailemaan uusissa kumisaappaissasi. Valitse täältä suosikkisi klassisten kumisaappaiden ja purjehdussaappaiden joukosta.

Grytgöl WP Blue
JOLLY NAVY
SALE
Jolly Green
Aspa Xc Floral
SALE
Jolly Yellow
SALE
Algot Black
SALE
Dråpe Coral
Stonz Rain Bootz Yellow
FEW LEFT
Frog Green
Giraffe Pink
Panda Black
Skur Wp Menthe
Gränna Aquarius/Peacot
FEW LEFT
Skur Wp Blue
Ultra Lime/Black
FEW LEFT
Sivu 1 / 2

90 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK