Kumisaappaat

473 osumaa

Kumisaappaat – sateessa ja paisteessa

Suosituimpia kumisaappaitamme ovat ruotsalainen klassikko Tretorn jaskottilainen Hunter. Valikoimaan kuuluu kumisaappaita myös muiltakinvalmistajilta, kuten esimerkiksi Crocs, Dr. Martens, Kavat ja Isle Jacobsen. Täältälöydät kumisaappaat miehille, naisille ja lapsille useissa eri malleissa javäreissä.

Saappaita kaikille
Ennen vanhaan oli kuitenkin asiat toisin. Ei siitä ole kauaakaan, kunkumisaappaita oli tapana piilotella. Ne otettiin esille sateen sattuessa,käytettiin niin kauan kun oli tarve ja varastoitiin eteiskaapin perälle.Kaupungilla pyöriminen kumisaappaissa oli ennenkuulumatonta – jos niin teki,oli oltava hyvin nopea, ettei kukaan sattuisi näkemään.

Nykyään tilanne on muuttunut hieman, tai oikeastaan paljon. Kumisaappaat saavuttivatsuosiota muotipiireissä jo 1960-luvulla, mutta vasta 2000-luvun alussa neolivat todella muodissa. Kumisaappaista tuli trendikkäitä.

Matalia jakorkeita kumisaappaita saattoi nähdä kaikkialla. Kirjavat purjehdussaappaatsuojasivat jalkoja sekä sateelta että lialta. Kumisaappaat eivät olleet enääulkoiluihmisten omistuksessa, vaan niitä käytti yksi jos toinenkin – niinrokkarit kuin urheiluhullutkin, sekä maalla että kaupungissa.

Rakastamme kumisaappaita
Fiksua. Käytännöllisyys ei saisi sulkea pois kaunista designia, eikäpäinvastoin. Kumisaappaat ovat mainio asuste, joka pitää kätevästi jalkasikuivana – on miltei mahdotonta kastua kumisaappaissa, ellet sitten ui nejalassa. Koska me rakastamme jalkoja, olemme erityisen ihastuneitakumisaappaisiin. Ne ovat luotettavat, tyylikkäät ja pitävät jalat ihananlämpiminä kaatosateessa.

Ne sopivat hyvinyhteen trendikkäiden farkkujen tai chinojen kanssa – miksei hameiden jashortsienkin. Ne ovat yhtä vaikuttavat niin festivaaleilla, kaupungilla,maaseudulla, metsässä, rannalla kuin veneelläkin. Kun vedät villasukat jalkaan,voit helposti lähteä kävelylle talvella. Ne ovat ilmiselvästi kuin luodutfestivaaleille: ne kestävät olutta, kuraa, vesisadetta ja kaikkea muutaparemmin kuin rakkaat Converset.

Tänä vuonna kirkuvan räikeät kumisaappaat väistyvät klassisten, hillittyjenvärisien saappaiden tieltä. Oliivinvihreä ja viininpunainen ovat nyt in.

Iloitse kanssamme sitä, että rakkaimmat saappaammeovat löytäneet taas tiensä kulisseista parrasvaloihin. On samantekevää, lupaakoPekka Pouta sadetta, lunta tai aurinkoa. Älä välitä säästä, vaan lähdeseikkailemaan uusissa kumisaappaissasi. Valitse täältä suosikkisi klassistenkumisaappaiden ja purjehdussaappaiden joukosta.

Sivu 1 / 8

473 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×