Korkeat Nilkkurit

303 osumaa

Tervetuloa korkeat saappaat! Me, kuten sinäkin, rakastammekaikenlaisia saappaita ja ehkä korkeat saappaat ovat ne kaikista kauneimmat.Korkeiden varsien ansiosta ne muistuttavat saappaita, joiden suunnittelussa onhaettu vaikutteita sekä korkokengistä että saappaista. Eikö kuulostakkintäydelliseltä yhdistelmältä?

Saappaissa on jotain ihanan rohkeaa. Niissä yhdistyy huippu ulkomuoto tyyliinja sehän täydentää erinomaisesti tavallisia korkokenkiä, kun on vähän kylmempää- ne ovat usein myös hieman kestävämmätkin. Siksi ne sietävät enemmänkulutusta.

Kasoittain saapikkaita

Täältä löydät useita erilaisia malleja, kaikkeasuippokärkisistä, leveistä ja kapeista saappaista, paksulla kannalla,matalammalla kannalla, suipolla kannalla ja kaikilla muilla kannoillavarusteltuihin saappaisiin. Tietenkin saappaita on massoittain erilaisistamateriaaleista: synteettisestä materiaalista, mokasta tai nahkasta. Löydätkuvioituja, yksinkertaisia, uskaliaita ja vaatimattomia saappaita. Toisinsanoen: kaikenlaisia.

Valikoima tuotemerkkejä

Useimmat, jotenkin itseäänkunnioittavat jalkinetuotemerkit, valmistavat saappaita. Ja kaikkein parhaimmattekevät myös korkeita saappaita. Olemme keränneet tähän muutamia tuotemerkkejä,joiden mallit on syytä muistaa.

Renzo Rosso perusti italialaisen Dieselin vuonna 1978 ja on siksi tietenkineniten tunnettu kauniista farkuistaan. Mutta tuotemerkki valmistaa myös tosiihania saappaita ja kenkiä. Kuten tavallista, suunnittelulle on ominaistarohkea vaikutelma - Diesel tekee usein radikaaleja käänteitä. Toisaalta eikoskaan kuitenkaan siinä määrin, että siitä tulisi mauton tai että siinä olisiylitsepursuavasti kivoja yksityiskohtia. Hillityn muotoilun ja itserakkaanasenteen tasapaino on nimittäin lähes täydellinen. 

Yksi meidän suosituimmista malleistamme tulee hollantilaiselta G-Star RAWlta,joka on ollut mukana 1980-luvun lopulta saakka. G-Star hakee innotteitaarmeijan muodista ja muutamat heidän kauniista saappaistaan nähdään juurisellaisiksi suunniteltuina: suorat linjat, voimakkaat, mustat värit ja kunnollaarvovaltaa.

Jos haluat mieluummin hienovaraista suunnittelua jalkaasi, ehdotammeruotsalaista Vagabondia. Kuten monet muutkin skandinaaviset tuotemerkit,esittäytyy Vagabond suurena - pienin keinoin. Tämä tuotemerkki on yksi Ruotsinsuurimmista ja sen tyylipuhdas suunnittelu näyttäytyy monissa heidänsaappaissaan.

Tämä oli vain näyte kaikista tuotemerkeistämme Footwayllä - yhteensä löydätmeiltä yli 300 paria korkeita saappaita. Ja jos niistä ei mikään miellytä,meillä on satoja malleja muissa silueteissa; saappaat ja saapikkaat. Kutenaina, sinulla on 180 päivän avoin kauppa, ilmainen toimitus ja palautus - siitävain tilaamaan ja kokeilemaan!

Toivomme sinun löytävän uudet saappaasi Footwayltä!

Sivu 1 / 6

303 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×