Korkeakorkoiset Saappaat

203 osumaa

Vuosien saatossa ovat saappaat kasvattaneet suosiotaan –etenkin korkosaappaat. Olemme keränneet tänne yli 200 paria tyylikkäitä,korkeakorkoisia saappaita. Viimeisen vuoden aikana korkosaappaat ovat saaneetosakseen entistä enemmän huomiota koko maailman valloittaneen boheemin trendinansiosta. Trendikästä tai ei, korkeakorkoiset saappaat toimivat aina – ne ovatnimittäin ajattomat.

Tyylikkäät korot tekevät korkeakorkoisista saappaista yhden naisellisimmistaasusteista käyttää. Korkeat korot ovat aina sensuellin tyylikkäät ja jos lisäätniihin reilun, korkean varren, saat niistä entistäkin erottuvammat.

Yhdistä korkosaappaat asuusi

Koska korkeat korkosaappaat luovat todella naisellisen lookin,voit joko korostaa lookia entisestään tai hillitä sitä neutraalimpienvaatteiden avulla. Jos haluat satsata naisellisempaan lookiin ovat pitkä,yksinkertainen, harmaa mekko, tyylikäs tunika tai vaikkapa neuletakki hyviävalintoja. 

Jos etsit jotain neutraalimpaa, tyylikäs, kuviollinen paita sopiitäydellisesti. Viime vuotta on leimannut tyylikäs, boheemi look, jotenruudullinen flanellipaita tai muu kuviollinen paita yhdistyy saappaisiintäydellisesti. Mustat saappaat sopivat hyvin raidallisten vaatteiden kanssa –esimerkiksi pitkän, mustavalkoraidallisen t-paidan kanssa yhdistettynälopputulos on upea. 

Juhlat? Musta, tiukka, polvipituinen mekko tekee sinusta mitä tyylikkäimmänjuhlia varten. Jos suosit lyhyempiä vaatteita, valintasi on kenties upea toppi?Korkeakorkoiset saappaat sopivat hyvin yhteen myös tyylipuhtaan, mustan, lyhyenhameen kanssa – korkeat korot antavat koko asulle tasapainoisen ilmeen.

Suositut saappaat

Yli 200 paria korkeakorkoisia saappaita takaavat, että sinullaon paljon upeaita vaihtoehtoja mistä valita. 

Espanjalaisen Valverdena del Calzadon valmistamia Primeboots-kenkiä on ollutolemassa jo 1800-luvulta lähtien. Nämä tyylikkäät saappaat valmistetaankestävästä nahkasta ja ne valmistavat sinut niin juhlaan kuin arkeenkin –muista kuitenkin hoitaa saappaitasi, jotta ne kärsisivät mahdollisimman vähänpohjoisesta talvesta. 

Toinen espanjalainen merkki on Art, jonka saappaat saavat ulkomuotonsasuurkaupunkien eläväisestä ilmeestä. Artin saappaiden yksityiskohdista olemmeerityisen ihastuneita punaiseen logoon, joka hienovaraisesti erottaa nämä saappaatmuista. 

Myös tanskalaisen, 1960-luvulla perustetun Eccon saappaat menestyvät hyvinkorkosaapasvalikoimassamme. Eccolla on mm. niin kutsuttu luova laboratorio,joka kerää yhteen luovia, ajatusvoimaisia ihmisiä, esim. muotoilijoita,markkinoijia, teknikkoja ja tuotantojohtajia luomaan uusia tapoja, joilla Eccovoi tavoittaa ja lumota yleisönsä. Aivan kuten Primebootsilla, monet Eccontyylikkäät mallit valmistetaan kovetetusta nahkasta. 

Riippumatta siitä, millaisista kengistä pidät, toivomme sinun löytävän etsimäsiFootwaylta. Omasi löydettyäsi tarjoamme aina salamannopean, ilmaisentoimituksen, 180 päivän avokaupan ja ilmaisen palautuksen.

Sivu 1 / 4

203 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×