Saappaat Ja Saapikkaat

2 829 osumaa

Pitkät, lyhyet,leveät vai kapeat? Saappaita on olemassa eri malleissa ja niidenkäyttötarkoitukset vaihtelevat. Pari pitkiä ja kapeita nahkasaappaitakohottavat syystyylin tai ehkä etsit kumisaappaita sienimetsälle? Me Footwaylläolemme aivan ihastuneita saappaisiin ja ammattitaitoiset sisäänostajammetekevät töitä kengänpohjat ruvella, jotta sinä löytäisit suosikkisaappaasi. Meilläon naistensaappaita, miestensaappaita, lastensaappaita, talvisaappaita,kumisaappaita, nahkasaappaita ja paljon muita.

Naiset voivathelposti kohottaa tyyliään parilla nahkasaappaita. Ja ne sopivat syksynkaikkiin hyvännäköisiin vaatteisiin. Kauniit saappaat eivät ole vainhyvännäköisiä, vaan myös käytännöllisiä ja lämpimiä. Täydelliset pitkille kävelyilleviileinä syysiltoina. Footwayltä löydät viimeisimmät saappaat ja vuonna 2016saappaiden tulee olla ihan päätähuimaavan korkeavartisia. Älä siis epäröi etsiäkäsiisi korkeavartisimmat saappaat ja nauti syyssäästä tyylikkäämpänä kuinkoskaan. Suosituimmat naistensaappaamme tulevat merkeiltä Johnny Bulls,Primeboots ja Wildflower. Löydät saappaita koroilla ja ilman kumista, nahastaja monesta muusta materiaalista.

Parihyvännäköisiä saappaita ovat myös miehen vaatekaapin perusta ja ne näyttäväthuippuhyviltä tummien farkkujen kanssa. Yhdistä siistiin trenssiin taiparkatakkiin. Saappaat ovat jo pitkään olleet miesten muodikkaita asusteita janiiden käyttö alkoi jo 1600-luvulla (naisille niistä tuli muodikkaat 1920-luvulla),mutta vasta 1960-luvulla saappaista tuli todella trendikkäitä. Miestenosastoltalöydät kunnollisia vapaa-ajansaappaita, nahkasaappaita, vuorattujatalvisaappaita ja paljon muuta. Tee syysasustasi täydellinen parilla hienojasaappaita ja pistä kova kovaa vasten kaikkea, mitä syksy ja talvi tuiskuttavatpäällemme.

Saappaat ovatmonella tapaa täydellinen asuste lapsille ja toimivat heidän seikkaillessaanjäällä, lumella, soralla ja ruoholla, auringossa, tuulessa ja vedessä.Footwayllä on monia malleja ja merkkejä. Meidän suosituin merkkimme on Viking,Sorel ja Superfit, mutta löydät suojaavia saappaita myös Timberlandilta jaherra ties kuinka monelta muultakin merkiltä. Vain jotta lapset voisivatrakennella majoja metsässä, lumilinnoja talvella tai tehdä kalastusretkiäkesällä. Saappaat ovat lasten parhaita ystäviä juuri siksi: ne minimoivatkaikki mahdolliset esteet leikin ja hauskanpidon tieltä.

Kiitä trendejäja saappaita siitä, että suosikkiasusteemme on kivunnut muodin huipulle jatanssi pari kuumaa syystanssia uusissa saappaissasi!
Sivu 1 / 48

2829 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön.×