Saappaat Ja Saapikkaat

2 333 osumaa

Pitkät, lyhyet, leveät vai kapeat? Saappaita on olemassa eri malleissa ja niiden käyttötarkoitukset vaihtelevat. Pari pitkiä ja kapeita nahkasaappaita kohottavat syystyylin tai ehkä etsit kumisaappaita sienimetsälle? Me Footwayllä olemme aivan ihastuneita saappaisiin ja ammattitaitoiset sisäänostajamme tekevät töitä kengänpohjat ruvella, jotta sinä löytäisit suosikkisaappaasi. Meillä on naistensaappaita, miestensaappaita, lastensaappaita, talvisaappaita, kumisaappaita, nahkasaappaita ja paljon muita.

Naiset voivat helposti kohottaa tyyliään parilla nahkasaappaita. Ja ne sopivat syksyn kaikkiin hyvännäköisiin vaatteisiin. Kauniit saappaat eivät ole vain hyvännäköisiä, vaan myös käytännöllisiä ja lämpimiä. Täydelliset pitkille kävelyille viileinä syysiltoina. Footwayltä löydät viimeisimmät saappaat ja vuonna 2016 saappaiden tulee olla ihan päätähuimaavan korkeavartisia. Älä siis epäröi etsiä käsiisi korkeavartisimmat saappaat ja nauti syyssäästä tyylikkäämpänä kuin koskaan. Suosituimmat naistensaappaamme tulevat merkeiltä Johnny Bulls, Primeboots ja Wildflower. Löydät saappaita koroilla ja ilman kumista, nahasta ja monesta muusta materiaalista.

Pari hyvännäköisiä saappaita ovat myös miehen vaatekaapin perusta ja ne näyttävät huippuhyviltä tummien farkkujen kanssa. Yhdistä siistiin trenssiin tai parkatakkiin. Saappaat ovat jo pitkään olleet miesten muodikkaita asusteita ja niiden käyttö alkoi jo 1600-luvulla (naisille niistä tuli muodikkaat 1920-luvulla), mutta vasta 1960-luvulla saappaista tuli todella trendikkäitä. Miestenosastolta löydät kunnollisia vapaa-ajansaappaita, nahkasaappaita, vuorattuja talvisaappaita ja paljon muuta. Tee syysasustasi täydellinen parilla hienoja saappaita ja pistä kova kovaa vasten kaikkea, mitä syksy ja talvi tuiskuttavat päällemme.

Saappaat ovat monella tapaa täydellinen asuste lapsille ja toimivat heidän seikkaillessaan jäällä, lumella, soralla ja ruoholla, auringossa, tuulessa ja vedessä. Footwayllä on monia malleja ja merkkejä. Meidän suosituin merkkimme on Viking, Sorel ja Superfit, mutta löydät suojaavia saappaita myös Timberlandilta ja herra ties kuinka monelta muultakin merkiltä. Vain jotta lapset voisivat rakennella majoja metsässä, lumilinnoja talvella tai tehdä kalastusretkiä kesällä. Saappaat ovat lasten parhaita ystäviä juuri siksi: ne minimoivat kaikki mahdolliset esteet leikin ja hauskanpidon tieltä.

Kiitä trendejä ja saappaita siitä, että suosikkiasusteemme on kivunnut muodin huipulle ja tanssi pari kuumaa syystanssia uusissa saappaissasi!

Moa Black
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 39

2333 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK