Rubber Duck Kengät Netistä

29 osumaa

Rubber Duck menossa mukana

Rubber Duck kengät menossa mukana

Suomen talvi on pitkä ja kylmä, mikä asettaa suuria haasteita kenkien valmistajille. Kengiltä vaaditaan useita eri ominaisuuksia, jotta ne voisivat palvella kantajaansa optimaalisesti. Siksi kannattaakin kääntää katse kohti Rubber Duck -merkkisiä kenkiä, sillä nämä jalkineet lämmittävät, hengittävät ja istuvat mukavasti jalassa. Mitä muuta voit kengiltä toivoa? Käytännöllinen ja hauska eivät ole toisiansa poissulkevia tekijöitä, kun hankit itsellesi ja perheenjäsenillesi Rubber Duck -talvikengät. Kenkä on sekä kestävä ja käytännöllinen, ja se suorastaan houkuttelee leikkimään ja puuhastelemaan ulkona. Käytännöllinen pohja, jossa on pitoa vaativimpiinkin olosuhteisiin sekä vuorattu, lämmin varsi ja houkuttelevan värikäs ulkoasu tekevät Rubber Duckista talven hauskimman ja käytännöllisimmän kengän!

Talven siisteimmät ja viileimmät – Rubber Duck kengät

Rubber Duck -merkin takaa löytyy grönlantilainen mies nimeltä Eik Braun Ottosen, jonka visiona oli luoda hauskoja ja mukavia kenkiä. Jos ihmiset hymyilisivät kengän nähdessään, olisi hän onnistunut tehtävässään. Eikin ensimmäinen kenkäkokoelma lanseerattiin vuonna 2005 ja sai nimekseen Rubber Duck Los Drillos. Hän oli itse tuotantoketjun jokaisen vaiheen takana, aina luonnoksista markkinointiin. Työ oli kovaa, mutta nähdessään ihmisten iloiset reaktiot, hän ei voinut kuin jatkaa ahkeraa työskentelyään. Eikin malliston hitti on Rubber Duck Snowjogger, joka on taatusti talven viilein kenkä. Idean Snowjogger -malliin Eik sai katsellessaan vanhaa valokuvaa itsestään ja koirastaan leikkimässä lumisessa Grönlannissa. Hän päätti suunnitella kaikkien aikojen talvikengät, jotka ylittäisivät kaikki muut talviset jalkineet. Snowjogger oli syntynyt!

Väriä talvipäiviin – hanki jalkaasi Rubber Duck kengät

Talvikenkää ostaessasi et varmastikaan halua tinkiä käytännöllisyydestä ja mukavuudesta, mutta oletko valmis tinkimään ulkoasustakaan? Rubber Duck kengät valitessasi saat onneksi kaikki hyvät ominaisuudet samassa paketissa, sillä Rubber Duck on tyylikäs jalkinemalli, mutta myös hauska, värikäs ja leikkisä. Uteliaat ja innovatiiviset ihmiset tuotemerkin takana huolehtivat siitä, että saat laadun lisäksi ensiluokkaisen tyylikkään ja hauskan kengän talvipäiviäsi piristämään. Kenkä on lisäksi äärimmäisen helposti yhdisteltävissä, ja saat aikaan kivoja asukokonaisuuksia yhdistämällä kengät haalarin tai erilaisten farkkujen ja takkien kanssa. Saat todellista vastinetta rahoillesi, koska näissä kengissä jalat viihtyvät pitkälle kevääseen, ja kengät sopivat vallan mainiosti myös syyspäiviin. Materiaali on vettähylkivää ja pitää jalat lämpiminä kylmissä sääolosuhteissa. Lapsille kenkä sopii käytettäväksi täydellisesti niin puistossa, pihalla, koulussa kuin esikoulussa. Eivätkä hekään pistä pahakseen kengän iloista ja leikkisää värimaailmaa.

Rubber Duck kengät Footwayn monipuolisesta verkkokaupasta

Klikkaa itsellesi upeat, laadukkaat ja piristävän väriset Rubber Duck kengät verkkokaupastamme. Katsele rauhassa myös muita valikoimamme kenkiä ja löydä oma suosikkimallisi. Verkkokaupastamme tilatessasi saat aina tuotteet 180 päivän avokaupalla, et maksa toimituksesta mitään ja olet lisäksi oikeutettu palauttamaan tai vaihtamaan tuotteet maksutta. Meillä kenkien tilaaminen käy leikiten ja iloinen asiakaspalvelumme auttaa sinua kenkiä ja tilausta koskevissa kysymyksissä, joten älä epäile ottaa yhteyttä.

Julkaisuja aiheesta Rubber Duck
H
Heidi -
Näytä lisää julkaisuja
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Arctic
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK