Kengät Netistä

35 osumaa

Papillio yhdistää tyylin ja mukavuuden

Perinteikkään Birkenstockin valmistamat Papillio kengät viimeistelee Papillion ikioma tiimi, joka hakee inspiraatiota kenkien muotoiluun kuumimmista catwalk-trendeistä. Birkenstock puolestaan tuo kenkiin lyömätöntä mukavuutta huikealla 200 vuoden kokemuksella. Tyyli ja mukavuus yhdistyvätkin Papillion hurmaavissa sandaaleissa täysin ainutlaatuisella tavalla.

Mukavuus ja trendit samassa paketissa

Kesän saapuessa ja sään lämmetessä askel kevenee kuin itsestään. Kun aurinko paistaa ja kesäkatu kutsuu, on tärkeää varmistaa, että jalassa olevat kengät pysyvät vauhdissa mukana! Mikään ei tee askeleesta keveämpää kuin kesän ensimmäiset uudet sandaalit. Papillio kengät tarjoavat raikkaan yhdistelmän uusinta tyyliä, lyömätöntä mukavuutta ja kesäistä keveyttä. Papillion kengät valmistaa perinteikäs Birkenstock, mutta viimeistelystä vastaa Papillionin oma trenditietoinen tiimi, joka imee inspiraatiota ja vaikutteita suoraan maailman kuumimmilta catwalkeilta. Kesän tullen on lupa hullutella myös kengissä ja näissä sandaaleissa seikkailevatkin ennakkoluulottomalla tavalla niin villit eläinprintit kuin raikkaan pirteät väritkin. Tuloksena on raikas yhdistelmä kuumimpia trendejä ja äärimmäistä mukavuutta, jonka ansiosta sinä voit keskittyä vain ja ainoastaan kesästä nauttimiseen.

Papillio kengät töihin ja juhlaan

Papillio sandaalit ovat mukavat tyyliä unohtamatta. Merkin rennot sandaalit uudistavat Birkenstockin klassikkokenkiä tuomalla mukaan leikkisän modernin twistin. Uusimmat trendit näkyvät sekä kenkien siron naisellisessa muotoilussa että rohkeassa printtien ja värien käytössä. Kenkien raikas muotoilu takaa sen, että Papillion sandaalit sopivat yhtä luontevasti arkisten farkkujen piristykseksi kuin villin juhlamekon kesyttäjäksi. Vaikka Papillion kengät ovat trendikkään näköisiä, on mukavuus silti merkille ykkönen, erityisesti töissä. Papillio työkengät on suunniteltu erityisesti vaativia työoloja silmällä pitäen ja nämä kengät pitävätkin huolta siitä, että askel kantaa takuuvarmasti myös työpäivän vilskeessä. Tyyliä ei silti pidä uhrata mukavuudelle töissäkään, päinvastoin. Työkenkien raikkaat printit ja muotoilu piristävät kiireisemmänkin päivän keskellä.

Laatumateriaalit ja huolellinen muotoilu

Papillio kengät valmistetaan huolellisesti laadukkaista materiaaleista. Tämä takaa paitsi sen lyömättömän mukavuuden, josta Birkenstock-merkki on tunnettu koko 200 vuotisen historiansa ajan, myös tyylikkään ulkonäön, joka kestää aikaa ja käyttöä. Kengät valmistetaan alusta loppuun jalan rakennetta ja tarpeita ajatellen. Lopputuloksena ovat kengät, jotka tukevat jalkaa aamusta iltaan, olitpa sitten töissä, vapaalla tai matkoilla. Kenkien kumipohja takaa pidon vaihtelevilla pinnoilla. Jotta kengät säilyvät kauniina jatkossakin, on niiden oikea huoltaminen tärkeää. Suojaa kengät kosteudelta ja lialta käsittelemällä ne säännöllisesti pintamateriaalille sopivalla suoja-aineella. Nahka rakastaa kosteudelta suojaavaa lankkia, kun taas mokka- ja nupukkikengille sopii suihkutettava suoja. Kun panostat jalkineiden huoltoon säännöllisesti, saat nauttia lempikengistäsi pidempään.

Papillio kengät netistä Footwayltä

Etkö malta odottaa, että saat uudet kenkäsi sovitettavaksi? Osta Papillio kengät netistä jo tänään. Footwaylta saat ostoksellesi ilmaisen ja nopean toimituksen. Voit myös sovittaa kenkiä kotona kaikessa rauhassa, sillä Footway tarjoaa kaikille tilaukselle jopa 180 päivän palautusoikeuden sekä ilmaisen palautuksen. Koska me Footwaylla asetamme asiakkaan tarpeet ykköseksi, sinä voit shoppailla rauhassa ja tehdä lopullisen ostopäätöksen vasta kotona. Toivottavasti suuntaat helpoille ja kannattaville Footway-kenkäostoksille myös jatkossa!

756386 RED
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ave
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Spartacus Hi
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Ave
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 1

35 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK