Roxy, Kengät

29 osumaa

Sporttiset Roxy kengät

Roxy on naisten surffimuodin uranuurtaja. Vuodesta 1990 alkaen toiminut merkki tarjoaa katu-uskottavaa tyyliä kalifornialaisella tvistillä. Roxy kengät noudattavat merkin boheemeja perinteitä ja tuovat annoksen Kalifornian aurinkoa keskelle harmaintakin arkea.

Vaivatonta surffityyliä Kaliforniasta

Roxy on osa Quiksilver-perhettä. Samalla Roxy kuuluu yhteen maailman suurimmista ja tunnetuimmista urheilumerkeistä, joka perustettiin yli 40 vuotta sitten. Vuodesta 1990 lähtien Roxy on erikoistunut naisten katu-uskottaviin urheiluvaatteisiin, asusteisiin ja kenkiin. Roxy oli uranuurtaja, sillä se oli miesvaltaisten markkinoiden ensimmäinen yksinomaan naisille suunnattu surffimerkki. Roxy on pysynyt juurilleen uskollisena ja niittänyt suurta menestystä. Olipa lajisi sitten surffaus, laskettelu tai yksinkertaisesti hyvin pukeutuminen, Roxy tarjoaa hurjasti valinnanvaraa jokapäiväiseen pukeutumiseesi. Roxy kengät tarjoavat samaa katu-uskottavaa asennetta ja energiaa kuin brändin vaatteetkin. Merkin kengät ovat vaivaton tapa lisätä ripaus kalifornialaista surffarityyliä omaan pukeutumiseesi. Luonnonkauneus, hauskan pitäminen ja täysillä eläminen - nämä ovat Roxy-tytön keskeiset tunnusmerkit.

Roxy kengät joka tyyliin

Roxy tekee lomapukeutumisesta vastustamattoman helppoa. Sinun ei kuitenkaan tarvitse uhrata tyyliäsi mukavuudelle, sillä merkin kengät lisäävät juuri sopivan annoksen boheemia rantatyyliä rennoimpaankin shortsiasuun. Kengät yhdistelevät kirkkaita Kalifornian värejä, boheemeja printtejä ja rentoja nahkapunoksia, joita on helppo liittää kaikkein mieluisimpiin loma-asuihisi. Nahkaiset Roxy sandaalit sopivat niin sortsien kuin maksimekonkin kanssa, sillä kengät tuovat molempiin asuihin juuri sopivan annoksen rentoutta. Roxy varvastossut ovat puolestaan rantapukeutumisen klassikko, ja niiden avulla lisäät asuun kuin asuun raikkaan tuulahduksen merkin juurilta Kalifornian auringon alta. Laaja värivalikoima tekee tossuista monipuoliset ja varmistaa sen, että jokainen löytää tyyliinsä sopivat kengät. Luonnolliset ruskeat sandaalit toimivat boheemilla farkkutytöllä, kun taas villillä printillä kuorrutetut pinkit tossut sopivat loistavasti kirkkaiden bikinien pariksi.

Materiaalit ovat kuin luotuja sporttiseen menoon

Roxy kengät on suunniteltu urheilullista ja aktiivista käyttäjää ajatellen, joten merkin kengät kestävät vauhdikkaampaakin menoa. Näiden kenkien käyttäjä ei tyydy norkoilemaan katsomossa vaan haluaa olla itse mukana pelin sykkeessä ja loistaa tapahtumien keskipisteenä. Roxyn varvastossut ovat täydellinen asuste rantaelämään aamusta iltaan. Kenkien synteettinen materiaali takaa sen, että sandaalit eivät säikähdä rantaelämää eivätkä uima-altaalla loikoilua. Samalla kengät ovat jalassa todella kevyet ja pitävät märilläkin alustoilla, joten sekä liikkeellä että pystyssä pysyminen on helppoa. Roxyn valikoimasta löytyy lisäksi useita mokkakenkiä, jotka sopivat myös kylmempään ilmastoon. Nämä rennon boheemit saappaat ovat mokkapäällysteisiä ja vuorattu tekoturkiksella, joten ne todella lämmittävät talvipakkasillakin. Löydät siis sopivat kengät säähän kuin säähän - aina rennolla surffarityylillä höystettyinä!

Roxy kengät netistä Footwayltä

Osta Roxy kengät Footwayltä ja saat kalifornialaisen piristysruiskeen pukeutumiseesi parhaaseen mahdolliseen hintaan. Footwayllä kenkiesi toimitus ja palautus ovat aina ilmaisia. Tarjoamme tuotteille myös nopean toimituksen ja huikean 180 päivän palautusoikeuden, jotta sinä voit tehdä lopullisen ostopäätöksen rauhassa kotona kenkiä sovittaessasi. Tutustu siis valikoimaan, shoppaile ja suuntaa kassalle - me olemme täällä sinua palvelemassa ja toivomme, että palaat ostoksille Footwaylle myös tulevaisuudessa!

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jyll II Tan
Britney Tan
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Jyll Iii Tan
UUTUUS
TAMARA
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Crime CHO
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Clem
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Oiana
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
UUTUUS
UUTUUS
UUTUUS
UUTUUS
Sivu 1 / 1

29 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK