Rokin, Kengät

0 osumaa

Rokin kengät tarjoavat laatua vaativallekin asiakkaalle

Rokin kengät on tehty pohjoismaalaiseen makuun vain parhaista materiaaleista. Niissä yhdistyvät klassinen muotoilu sekä modernit linjat - kengissä täyttyvät urbaanin elämän vaatimukset ja niissä hyödynnetään perinteistä osaamista monipuolisesti.

Vain parhaita materiaaleja

Rokin-merkin perusti vuonna 2006 ruotsalainen suunnittelija, joka halusi tuoda markkinoille laadukkaita ja kaupunkikelpoisia kenkiä edullisin hinnoin. Näissä jalkineissa suositaan klassisia linjoja, perinteisiä materiaaleja sekä monipuolista käytettävyyttä. Rokin kengät valmistetaan Portugalissa laadukkaan työjäljen takaamiseksi; Oporton kaupungissa nahan ja kenkien työstämisellä on pitkät perinteet, mikä näkyy kenkien laadussa ja kestävyydessä. Moni halvempi tehdas ei pysty takaamaan samanlaista laatua ja kestoa tuotteissaan. Rokin haluaakin tarjota asiakkailleen ensiluokkaiset jalkineet, jotka kestävät sekä kulutusta että katseita. Heidän tyylikkäät mallinsa istuvat urbaaniin ympäristöön luontevasti. Kenkiä voi käyttää niin puvun kuin vapaa-ajan asujenkin kanssa, ja mallit vaihtelevat tukevista bootseista rentoihin loafereihin. Näistä kengistä saat oivan parin pitkäksi aikaa.

Rokin kengät joka menoon

Rokiniltä löytyy pari päämallistoa, joihin kuuluu useita eri malleja. Tarjolla on niin bootseja, loafereita kuin perinteisiä nauhakenkiä. Niitä voi kukin yhdistellä makunsa mukaan eri asukokonaisuuksiin ja tilaisuuksiin: merkin kengät ovat niin tyylikkäitä, että vaikka laittaisit jalkaasi bootsit kokoukseen mennessä, todennäköisesti saisit vain kohteliaisuuksia. Rokin Roy sekä Rokin Ryder ovat esimerkkejä suosituista kenkämalleista. Kengät valmistetaan nahasta, ja niitä on saatavilla erilaisissa klassisissa väreissä, eli mustana, ruskeana, harmaana sekä valkoisena. Musta ja ruskea ovat varmoja valintoja, jotka kestävät aikaa, kun taas harmailla tai valkoisilla nahkakengillä voi tuoda omaan ilmeeseensä räväkkää persoonallisuutta. Olivatpa kyseessä sitten treffit tai matka lähikauppaan, Rokin kenkien avulla voit lisätä hieman maustetta elämääsi.

Laadukas kenkä vaatii laadukkaat materiaalit

Rokin kengät ovat hyvä valinta vaativallekin asiakkaalle, koska ne on valmistettu ja suunniteltu huolellisesti. Yrityksen arvoista tärkein on alusta asti ollut laatu. Se ei kuitenkaan synny itsestään, vaan vaatii runsaasti asiantuntemusta, tutkimusta ja omistautumista. Siksi kenkien valmistuksessa käytetäänkin aitoa nahkaa, johon ihmiskunta on jo vuosisatoja luottanut kenkien materiaalina. Nahka taipuu moneen tarkoitukseen, ja on helppo huoltaa. Se myös tekee kengästä laadukkaan näköisen. Nahka mukautuu jonkin verran käyttäjänsä jalkaan, joten mitä enemmän käytät Rokinin kenkiä, sitä paremmalta ne tuntuvat. Tukeva kumipohja tekee käytöstä miellyttävää. Käyttömukavuus onkin urbaanissa ympäristössä tärkeä ominaisuus. Kaupasta toiseen tai kokouksesta lounaalle juostessa on olennaista, että kenkä istuu hyvin.

Rokin kengät netistä Footwayltä

Osta Rokin kengät kätevästi Footwayn myymälästä verkon kautta. Nettikaupasta löytyy erinomainen valikoima Rokinin laadukkaita jalkineita eri tarpeisiin - valitse suosikkisi, ja kenkäpari lähtee kohti kotiasi parilla klikkauksella. Tarjoamme ilmaiset toimitukset sekä palautukset, ja kengillä on 180 päivän palautusoikeus. Hinta-laatusuhteeseen on kaupassamme kiinnitetty erityistä huomiota. Kysymyksissä sekä ongelmissa auttaa ystävällinen asiakaspalvelumme. Footway on näppärä paikka asioida kiireisenkin arjen keskellä - katsasta siis valikoimamme ja löydä suosikkisi!

Sivu 1 / 1

0 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK