Kengät Netistä

279 osumaa

Sorel – parhaat talvikengät

Sorel on kanadalainen kenkäyritys joka valmistaa saappaita ja kenkiä talvikäyttöön. Sorel-saappaat ovat jo pitkään olleet suosittuja Kanadassa, sillä ne ovat korkealaatuisia ja kykenevät pitämään jalat lämpiminä myös erittäin matalissa lämpötiloissa. Saappaat Sorelilta ovat täydelliset pohjoiseen ilmastoon ja ovat talvikenkien suunnannäyttäjiä.

Talvikengät sekä farkkujen että talvihaalarin pariksi

Sorel yhdistää villan, nahan ja kankaan luodakseen innovatiivisia talvikenkiä, jotka ovat käyttökelpoisia sekä pakkasilla että leudommilla keleillä. Heidän valikoimastaan löytyy paljon muutakin kuin vain saappaita, mutta kaikissa tuotteissa yhdistyy korkea laatu ja hyvät materiaalit. Tutustu tarjontaan ja löydä monia erilaisia tyylejä ja malleja muodikkaissa väreissä sekä kuvioissa. Sorel myy muun muassa kauniisti suunniteltuja saappaita pehmeällä sisävuorella. Nämä sopivat täydellisesti farkkujen ja kivan talvitakin pariksi, kun taas saappaat vaaleasta mokasta tai klassisen mustana ovat kuin luodut legginsien ja neulepaidan pariksi. Sorel valmistaa tietysti myös urheilukenkiä sekä miehille että naisille – oikeastaan yksiä markkinoiden parhaista. Tyylikkäät saappaat kestävästä materiaalista takaavat kuivat jalat ja mukavan olon, olit sitten ulkona treenaamassa tai lähtemässä vaellukselle.

Synnyinpaikkana Kanadan jäiset tasangot

Sorel syntyi vuonna 1962 Kitchenerissä, Ontariossa, keskellä Kanadan jäisiä tasankoja. Tavoitteena oli valmistaa laadukkaita kenkiä, joiden avulla pärjäisi luonnon arvaamattomissa olosuhteissa. Sorel oli alun perin kenkämerkki, joka esiteltiin Kaufman Rubber Co:n toimesta, myöhemmin paremmin tunnettu Kaufman Shoes -nimellä. Heidän talvisaappaistaan tuli nopeasti yhdet maailman suosituimmista ulkoilukengistä. Kesällä 2000 Kaufman Shoes ajautui konkurssiin ja Sorelin osti Columbia Sportsware. Oston jälkeen Sorel laajeni tuotemerkkinä ja tuotantoon tuli muun muassa nylonisia päällysvaatteita sekä työvaatteita. Ennen kuin Kaufman Shoes ajautui konkurssiin, valmistettiin Sorel-kenkiä vain Kanadassa, tänä päivänä kengät valmistetaan kaukana Kanadan rajojen ulkopuolella, pääasiassa Kiinassa ja Vietnamissa. Pääkonttori löytyy kuitenkin edelleen Kanadan ranskalaisesta osasta Quebecistä.

Sorel-kengät Footwayltä

Jos etsit saappaita, jotka kestävät koviakin olosuhteita ja matalia lämpötiloja, Sorel on oikea valinta. Tarjonta on kehittynyt 50-vuoden aikana ja Footwayn valikoimasta löydät useimmat merkin mallit.

MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
MUUTAMA JÄLJELLÄ
Sivu 1 / 5

279 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK