Rodebjer Kengät Netistä

48 osumaa

Rodebjer kengät ovat elegantit ja mukavat

Rodebjer kengät ovat klassisia ja kauniita. Niiden materiaalit ovat korkeatasoisia ja tyyli on ajattoman elegantti. Rodebjerin valikoimassa on bootseja, korkokenkiä, sandaaleja ja kävelykenkiä naisille. Nämä kengät ovat mukavia niin jalalle kuin katseellekin!

Skandinaavista muotia koko maailmalle

Ruotsalainen Carin Rodebjer perusti yrityksensä vuonna 1999 New Yorkissa. Hän sai innostuksensa, kun hänen tyylinsä huomattiin New Yorkin kadulla. Karinilla oli yllään itse suunnittelemiaan vaatteita, ja eräs muotiguru kiinnittikin huomiota hänen tyylinsä. Näin syntyi Rodebjer-yritys. Nykyään Rodebjerin mallistoa löytyy yli 20 maasta ja useasta nettikaupasta. Rodebjerin tyylille tunnusomaista ovat selkeät silhuetit ja iätön eleganssi. Rodebjeria inspiroivat naisten oikeudet, elokuvat, intohimoiset ihmiset, naisasialiikkeet, musiikki ja taide. Rodebjerin vaatteet ja kengät sopivat vahvoille ja aktiivisille naisille. Vaatteet ja kengät ovat yksinkertaisia ja klassisia, joten ne soveltuvat niin iltaan ja päivään kuin juhlaan ja arkeen. Rodebjer kengät ovat kauniita ja klassisia - niiden eleganssi ei ole koskaan sidonnainen aikaan tai paikkaan.

Rodebjer kengät ovat aina tyylisi symboli

Rodebjer kengät ovat yksinkertaisia ja elegantteja. Niistä huokuu moderni suunnittelu ja täysin ajaton ilme. Kenkiä löytyy moneen eri tarpeeseen, mutta koska kengät ovat todella huolellisesti suunniteltuja ja tyyliltään huippuluokkaa, samat kengät voi sujauttaa jalkaan moniin eri tilanteisiin. Jos haluat yhdistellä kenkiin jotain persoonallista, Rodebjer vaatteet sopivat hyvin jalkineiden seuraksi. Malliston kengät toimivat hyvin niin arjessa kuin juhlassa. Rodebjerilla on kesäksi ihanan pehmeitä sandaaleja, joilla kuljet niin rannalla kuin iltajuhlissakin. Mallistosta löytyy myös bootseja, jotka sopivat syksyllä töihin. Voit käyttää niitä huoletta jopa kevyen kesämekon kanssa. Rodebjerin kengät ovat hengittäviä ja mukavia, joten voit luottaa niihin joka tilanteessa. Tutustu esimerkiksi ikivihreään Rodebjer Beta bootsiin. Betoissa on mukavat korot ja kunnollinen pohja, joten ne päällä voit huoletta kulkea sateessa tai lumituiskussa.

Huolehdi arvokkaista kengistäsi

Rodebjer kengät on valmistettu tarkoin valituista materiaaleista, laadusta tinkimättä. Laadukkaan nahkakengän pitkäikäisyyden takaamiseksi oikeanlainen hoito on äärimmäisen tärkeää. Nahkakenkä onkin hyvä käsitellä huolellisesti nahalle tarkoitetuilla hoitotuotteilla aina ennen käyttöönottoa. Markkinoilla on tarjolla erilaisia vahoja, hoitosuihkeita ja rasvoja. Käyttöönottoa edeltävän hoidon tarkoituksena on huolehtia, että kengän pintaan muodostuu vettä hylkivä kerros, joka suojaa sitä pieneltä lialta ja kosteudelta. Kenkää tulisi myös huoltaa säännöllisin väliajoin puhdistamalla kenkä ja suojaamalla se uudestaan hoitotuotteella. Kengän puhdistamiseen voi käyttää joko kosteaa pyyhettä tai erikoisharjaa. Hoitamattomana nahka pääsee kuivumaan ja haurastumaan. Kuivunut nahka puolestaan imee itseensä lian ja kosteuden ihan eri tavalla kuin hyvin hoidettu nahka. Panosta siis kenkiesi huoltamiseen, jotta voisit iloita niistä mahdollisimman pitkään!

Rodebjer kengät netistä Footwayltä

Osta Rodebjer kengät Footwayn nettikaupasta. Valikoimastamme löydät kengät joka lähtöön: niin arkeen kuin juhlaankin. Ostaessasi kenkäsi Footwayltä saat tilauksellesi ilmaisen ja nopean toimituksen lisäksi myös ilmaisen palautusoikeuden. Sinulla on aikaa harkita ostostasi ja palauttaa käyttämättömät tuotteet 180 päivän kuluessa. Jos sinulla on kysyttävää, voit kääntyä avuliaan asiakaspalvelumme puoleen: autamme sinua mielellämme. Käy siis ostoksille laajan valikoimamme pariin ja tilaa unelmiesi kengät jo tänään!

Gaby Mango
NEWS
Gaby Mango
FEW LEFT
Molly Black
FEW LEFT
Molly Light Nougat
FEW LEFT
Kari Black
FEW LEFT
Judy Blood Orange
FEW LEFT
Yayoi Black
FEW LEFT
Belle Black
FEW LEFT
Kath 999 Black
FEW LEFT
Harry 435 Wine
FEW LEFT
Harry 999 Black
FEW LEFT
Chimney Icon Black
FEW LEFT
Biker Black
FEW LEFT
Juliana Black
FEW LEFT
Lyanifa Black
FEW LEFT
Beta Hazelnut
FEW LEFT
Beta Twiligt Blue
FEW LEFT
Beta Chocolate
FEW LEFT
Beta Dusty Brick
FEW LEFT
Beta Brown
FEW LEFT
Beta Blue
FEW LEFT
Ruby Black Leather
FEW LEFT
Juliette Black
FEW LEFT
Camille Olive
FEW LEFT
Epsilon Red
FEW LEFT
Epsilon Cognac
FEW LEFT
Sivu 1 / 1

48 osumaa
Täällä surffatessasi hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisääOK